News

Sheryl Crow, declaraţie şoc

Sheryl Crow, declaraţie şoc

Potrivit unei cărţi, cântăreaţa britanică le-a declarat anchetatorilor că l-a văzut pe fostul ei partener, celebrul ciclist Lance Armstrong, în timp ce se dopa.

„Wheelmen“, cartea scrisă de doi jurnalişti de la Wall Street Journal, Reed Albergotti şi Vanessa O'Connel, vrea să facă lumină în controversatul caz al lui Lance Armstrong, acuzat de dopaj sistematic între 1998 şi 2011.

Potrivit acestei cărţi, cântăreaţa Sheryl Crow, care a avut o relaţie cu ciclistul între 2004 şi 2006, a fost martora unei transfuzii sangvine ilegale fostului rutier Lance Armstrong, lucru pe care l-a declarat anchetatorilor în 2011.

La acea vreme, Sheryl l-a însoţit pe Lance într-o călătorie în Belgia, cu un avion privat, tocmai pentru această procedură.

„Armstrong nu i-a ascuns ceea ce făcea, a fost sincer cu ea. A avut încredere că Sheryl Crow nu avea dorinţa de a discuta cu altcineva despre programul de dopaj al echipei. I-a explicat că pur şi simplu este o parte din sport, că toţi cicliştii făceau acelaşi lucru“, au notat Albergotti şi O'Connel în cartea lor.

În „Wheelmen“ se mai arată că, pentru aceste declaraţii, lui Sheryl Crow i s-a oferit o înţelegere ce protejează martorii de o eventuală punere sub acuzare în cazul în care cooperează cu autorităţile.

Foto: WENN