News

Sheryl Crow, hărţuită sexual pe vremea când cânta alături de Michael Jackson. Ce acuzaţii face artista

 
Sheryl Crow, hărţuită sexual pe vremea când cânta alături de Michael Jackson. Ce acuzaţii face artista camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Sheryl Crow a mărturisit că fost hărţuită sexual de Frank DiLeo, pe atunci managerul lui Michael Jackson, pe vremea când artista performa alături de starul pop.

Vedeta a susţinut 123 de concerte pe parcursul celor16 luni petrecute alături de Jackson - care a murit în 2009. Deşi unora li se pare incredibil că a reuşit să lucreze atât de mult alături de vedeta pop, ea are convingerea că „a urmat un curs rapid în industria muzicală”.

Acum are curajul să vorbească despre această experienţă şi îl acuză pe managerul vedetei de „hărţuire sexuală susţinută” Crow spune că bărbatul a ameninţat-o că îi va ruina cariera dacă va povesti cuiva.

DiLeo, care a murit în august 2011, în urma unei intervenţii chirurgicale la inimă, la vârsta de 63 de ani s-a ocupat de Jackson la sfârşitul anilor 1980, precum şi în 2009, înainte ca Michael să îţi piardă viaţa.

Crow şi-a dezvăluit experienţa şi în memoriile ei Words + Music, unde a susţinut că DiLeo ar fi plantat poveşti de tabloide despre ea şi Jackson, inclusiv una în care ar fi pretins 2 milioane de dolari (1,4 milioane de lire sterline) pentru a-i naşte copilul, făcându-l astfel pe Mike să pară interesat de femei.

„Este foarte interesant să te întorci în timp şi să revii la unele dintre aceste lucruri vechi şi la experienţele care au apărut odată cu ele, apoi să le compari cu momentul actual”. „Să pot vorbi despre lunga perioadă de hărţuire sexuală pe care am îndurat-o în timpul turneului lui Michael Jackson, să pot face asta în mijlocul mişcării MeToo ... se pare că am parcurs un drum lung, dar mai avem până să ajungem la destinaţie”.

Cu toate astea, solista are şi amintiri plăcute.

"Naivitatea este un lucru atât de frumos. A fost incredibil din toate punctele de vedere pentru o tânără, dintr-un oraş cu adevărat mic, să vadă lumea şi să lucreze cu cea mai mare stea pop. Dar am urmat şi un curs rapid în industria muzicală”.

 

 

Modifică Setările