Gossip

Shia LaBeouf s-a logodit cu Mia Goth

de admin

Ciudăţelul actorpare să fi luat puţin viaţa mai în serios, în viaţa personală. Iubita sa de numai 21 de ani a fost surprinsă de paparazzi purtând un inel imens de logodnă, cu diamant cu tăietură clasică, zilele trecute. Să fie vorba de-o logodnă? So, has @thecampaignbook popped the question? These pics of GF Mia Goth seem to suggest so! http://t.co/SU9WFLDa60 pic.twitter.com/R0zSU4eWmn

— MTV UK (@MTVUK) March 10, 2015

Starul de 28 de ani din “Transformers” formează un cuplu cu Mia de mai bine de doi ani, deşi nu s-au remarcat prin prea multe explicaţii şi comentarii privind relaţia lor, în public. Cei doi s-au cunoscut la filmările controversatului “Nymphomaniac” al regizorului Lars von Trier, în 2012, şi pare că împart aceleaşi pasiuni neconvenţionale şi acelaşi spirit artistic. Amândoi sunt dependenţi de cinematografie. În ceea ce privesşte posibila logodnă, purtătorii lor de cuvânt au preferat să se abţină de la declaraţii.

Actriţa de 21 de ani a fost văzută purtând masivul inel cu diamant pe inelarul mâinii stângi luni, în Aeroportul Internaţional din Los Angeles. Dacă este o logodnă serioasă, înseamnă că există o relaţie destul de puternică între ei: să nu uităm că Shia a avut multe ieşiri în public în ultima vreme, denotând un comportament cel puţin bizar explicat printr-o “criză existenţială”.