News

Shiloh, fata care se voia băiat, se transformă din nou. Fiica Angelinei şi a lui Brad are alură de model şi devine feminină

Shiloh, fata care se voia băiat, se transformă din nou. Fiica Angelinei şi a lui Brad are alură de model şi devine feminină camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

S-a tot discutat despre faptul că primul copil biologic al lui Brad Pitt şi-al Angelinei Jolie preferă să fie băiat.

Este vorba, evident, de Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta ajunsă la 14 ani, care-a susţinut timp de atâţia ani că ea este băiat, precum fraţii ei mai mari adoptaţi, Maddox şi Pax, cerând să i se spună John. Şi nu doar asta: Shiloh a şi arătat ca unul, purtând haine băieţeşti şi o tunsoare cât se poate de masculină, astfel încât puţini ar fi bănuit, până acum, că este fată.

Spunem până acum, căci cele mai recente imagini cu Shiloh ne-o arată pe adolescenta de 14 ani mai feminină ca niciodată. Ieşită la cumpărături alături de mama ei, Angelina Jolie, şi sora adoptată, Zahara, de 16 ani, Shiloh a arătat ca orice adolescentă de vârsta ei. Cu părul blond prins în coc, pantaloni foarte scurţi de blugi, cu vedere la picioarele extrem de lungi, şi cel mai important, cercei în urechi.

Toate zvonurile legate de o dorinţa a fetei de a-şi face schimbare de sex sunt, aşadar, nefondate, căci Shiloh pare, mai degrabă, c-a început să-şi accepte sexualitatea. Şi chiar nu-i stă rău aşa, aproape feminină!

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările