News

Shiloh s-a înălţat, Zahara e din ce în ce mai feminină, iar Pax, un tip cool. Cât s-au schimbat copiii cei mari ai Angelinei Jolie!

Shiloh s-a înălţat, Zahara e din ce în ce mai feminină, iar Pax, un tip cool. Cât s-au schimbat copiii cei mari ai Angelinei Jolie! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

De câte ori o vedem pe Angelina Jolie împreună cu copiii ei, actriţa radiază.

E clar că se simte cel mai bine înconjurată de aceştia, aşa cum s-a întâmplat şi ieri, când actriţa de 44 de ani a fost fotografiată la o ieşire la prânz în West Hollywood, alături de patru dintre cei şase copii ai săi. 

Împreună cu Angie a fost Pax, de 15 ani, Zahara, de 14, şi Shiloh, de 13 ani, toţi arătând extrem de binedispuşi alături de mama lor.

Zahara pare că este singura fiică a lui Angie care-şi acceptă feminitatea, adolescenta abordând rochii şi fuste, spre deosebire de sora ei cu un an mai mică, Shiloh, care poate fi confundată cu uşurinţă cu un băiat.

În schimb, la Shiloh am observat că a crescut foarte mult în înălţime, aproape depăşind-o pe mama sa, actriţa având o înălţime de 1,70 m. 

Ceva schimbat este şi la Pax, acesta afişând un look cool de adolescent şi începând să-şi schimbe, într-o oarecare măsură, şi fizionomia. 

Foto: profimedia

Modifică Setările