Vedete

Shooting de excepţie cu Monica Bîrlădeanu! Iată cât de sexy este alături de fiul lui Hagi

Shooting de excepţie cu Monica Bîrlădeanu! Iată cât de sexy este alături de fiul lui Hagi camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Naţionala de fotbal a României se pregăteşte intens pentru ultimele două meciuri din Liga Naţiunilor, care vor fi transmise de Pro TV pe 17 şi 20 noiembrie, de la ora 21.45, iar jucătorii au avut parte de o surpriză în cantonament.

Una dintre cele mai frumoase femei din ţara noastră, Monica Bârlădeanu, i-a vizitat pe tricolori şi a fost impresionată de Ianis Hagi, aflat la prima convocare la echipa mare. Fiul lui Gheorghe Hagi a surprins-o plăcut pe prezentatoarea de la Pro TV, care a spus despre fotbalist că este un băiat modest.

„Deşi provine dintr-o familie care i-ar fi permis o oarecare aroganţă, mi-a plăcut mult să descopăr în Ianis un băiat extrem de modest, cu claritate şi asumare a motivaţiei pentru a-şi croi propriul drum în fotbal şi cu o disciplină a propriului talent de care nu ştiu câţi tineri de vârsta lui mai sunt capabili astăzi“, a spus, pentru Gazeta Sporturilor, Monica Bârlădeanu, despre întâlnirea cu Ianis Hagi.

Alături de Ianis Hanis s-a aflat şi George Ţucudean, iar vedeta de la Pro TV a scris pe Instagram că amândoi i-au câştigat admiraţia: „De-o modestie şi eleganţă neaşteptată, mie mi-au câştigat admiraţia şi sprijinul necondiţionat“.

Comentarii

Articole asemănătoare