News

Show-ul prezentat de Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, revine la TV. Primele declaraţii: "Sunt la fel de pus pe glume"

Show-ul prezentat de Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, revine la TV. Primele declaraţii: "Sunt la fel de pus pe glume" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Show-ul prezentat de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi va putea fi urmărit în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, începând din 31 mai

„Roata Norocului”, show-ul care le aduce românilor bună dispoziţie în case şi o mulţime de premii uriaşe concurenţilor, revine în faţă telespectatorilor cu un nou sezon. Începând din 31 mai, de la ora 20:00, Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi vor transmite doze uriaşe de energie şi multă bucurie fanilor emisiunii, în fiecare duminică seară. Pe Bursucu îl vom vedea şi în acest format, dar şi la Teo Show, aşa ca până acum. Are două proiecte importante la TV.

Aşadar, „Roata Norocului” se învârte în continuare, premiile curg, vedetele invitate joacă pentru a-şi face fericiţi semeni aflaţi în situaţii dificile. „Sunt foarte bucuros că reintrăm în casele telespectatorilor; noi suntem la fel de puşi pe glume, cum ne ştiţi, şi facem tot ce ne stă în putinţă să atragem norocul de partea celor care păşesc în platoul emisiunii. Consoanele şi vocalele îi aşteaptă cuminţi pe noii concurenţi şi sunt convins că şi dumneavostră, cei care ne urmăriţi, veţi avea bucuria să dezlegaţi alături de noi nişte puzzle-uri interesante!”, a spus Bursucu.

„Sunt fericită că vom fi iar în legătură cu publicul prin intermediul micului ecran! Noi aducem veselia, muzică, dansul, personajele şi, nu în ultimul rând, premiile! Bineînţeles, veţi avea parte şi de momentele dedicate <pedepselor> , acele pedepse care îi fac pe concurenţi foarte inventivi J.  Vor fi multe surprize!”, a completat  Ana-Maria Barnoschi. Nu pierdeţi, din 31 mai, în fiecare duminică, de la ora 20:00, noi episoade pline de energie şi bună dispoziţie ale show-ului „Roata Norocului”, prezentat de Bursucu şi Ana-Maria Barnoschi, la Kanal D.