News

Şi-a aflat sentinţa: Adrian de „Insula iubirii“, condamnat la un an de închisoare! Va lucra în folosul comunităţii la o biserică

Şi-a aflat sentinţa: Adrian de „Insula iubirii“, condamnat la un an de închisoare! Va lucra în folosul comunităţii la o biserică

Adrian Boţoc, concurent în cel de-al 5-lea sezon al show-ului „Insula iubirii“, a primit astăzi o veste tristă: a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare, pentru infracţiunea de purtare abuzivă.

Potrivit jurnaliştilor de la Ziar de Cluj, bărbatul care a mers la „Insula iubirii“ alături de Denisa şi care i-a picat Mariei în ispită în primele ore după ce a păşit în Thailanda a lucrat ca bodyguard într-un club şi l-a bătut pe un client.

„În baza art. 396 alin. 2 şi 10 C.proc.pen., cu reţinerea art. 76 alin. 1 C.pen. condamnă inculpatul BOŢOC ADRIAN-DANIEL, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă, prev. de art. 296 alin. 2 rap. la art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 75 alin. 1 lit. a) C.pen. În temeiul art. 91 C.pen. suspendă executarea pedepsei de 1 an închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani, termen de supraveghere stabilit conform art. 92 C.pen., care se va calcula de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare. În temeiul art. 93 alin. (1) C.pen. impune inculpatului respectarea următoarelor măsuri de supraveghere pe durata termenului de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În temeiul art. 93 alin. 2 lit. b) C.pen. impune inculpatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către serviciul de probaţiune sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate“, se arată în sentinţă, potrivit sursei citate.

Din câte se pare, Adrian de la „Insula iubirii“ va trebui şi să lucreze 60 de zile în folosul comunităţii, într-o biserică locală sau la primărie. Mai mult decât atât, el ar fi trebuit să îi achite bărbatului bătut şi suma de 40.000 de lei, însă acesta şi-a retras pretentiile.