Royals

Şi-a asortat ţinuta cu masca de protecţie! Cum a apărut recent Ducesa de Cornwall

Şi-a asortat ţinuta cu masca de protecţie! Cum a apărut recent Ducesa de Cornwall camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

În aşa ipostază nu am am văzut-o până acum! Camilla a apărut în public, pe străzile din Londra, purtând o mască de protecţie, dar nu una simplă, ci una asortată ţinutei. 

Ducesa de Conwall, de când a devenit oficial soţia Prinţului Charles, viitorul rege al Marii Britanii, a preluat diferite îndatoriri, merge la evenimente, la deschideri festive, transmite mesaje publice, susţine discuri pe diverse teme, este foarte activă ca membru al familiei regale. Aşa face că celebra amantă devenită soţia viitorului rege e obligată să respecte reguli, dresscode-uri şi, mai nou, cele impuse de guvernul britanic în plină pandemie de coronavirus. 

Camilla Parker-Bowles a apărut recent în public, pe străzile din Londra. Nu vă gândiţi că s-a îndreptat către un magazin de haine, la shopping, a mers la National Gallery. A atras privirile deoarece şi-a asortat întreaga ţinută cu masca de protecţie. 

Camilla a îmbrăcat o rochie de culoare închisă, petrol, masca având nuanţe asemănătoare. În piept a avut o broşă, iar geanta şi poşeta au fost asortate perfect. Nu, nu încalcă obiceiurile, rochia ei a avut lungimea potrivită. Priviţi galeria foto!

Charles şi Camilla, 15 ani de căsătorie şi o viaţă de iubire interzisă

Înainte de nunta din 2005, Prinţul Charles şi Camilla Parker-Bowles şi-au consumat idila în spatele porţilor ferecate ale palatelor regale. Toţi ştiau de relaţia lor, însă toţi au păstrat secretul. Până la un moment dat când o conversaţie de-ale lor a ajuns publică. În ianuarie 1993, un ziar naţional publica o conversaţie telefonică, transcrisă, a celor doi îndrăgostiţi, expunându-l pe moştenitorul tronului britanic într-o ipostază deloc favorabilă. Asta se întâmpla la doar o lună după ce Prinţesa Diana şi Prinţul Charles îşi anunţaseră, oficial, despărţirea, ceea ce a făcut să izbucnească o adevărată criză de imagine la Casa Regală Britanică.

Totuşi, înregistrarea a fost făcută pe 18 decembrie 1989, pe când Charles era căsătorit cu Diana. ”Aş vrea să fiu deasupra ta, jos şi sus, în şi afară. În mod special, înăutru şi afară. (...) Am nevoie de mai multe ori pe săptămână. Aş vrea să trăiesc în pantaloni sau ceva. Mi-ar fi mult mai uşor. Să mă transform într-un ”Tampax” (absorbant).”, i-ar fi zis Charles, la care Camilla a replicat: ”Oh, Charles eşti un idiot. Ce idee minunată!”

Foto: Profimedia

Modifică Setările