News

Şi-a editat doar jumătate din poză! Gafă incredibilă făcută de Mirela de la „Insula iubirii“, pentru a părea mai slabă

Şi-a editat doar jumătate din poză! Gafă incredibilă făcută de Mirela de la „Insula iubirii“, pentru a părea mai slabă camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A ajuns la „Insula iubirii“ alături de Ionuţ Gojman, toată ţara a văzut-o în perioada în care era plinuţă, însă Mirela Baniaş s-a întors în România singură, deoarece partenerul ei a rămas ca ispită pentru următorul sezon al emisiunii de la Antena 1.

După terminarea emisiunii, Mirela i-a uimit pe toţi internauţii cu fotografiile pe care le posta în mediul online şi în care apărea mai slabă ca niciodată. Mai mult decât atât, ea le-a dat fanilor şi sfaturi de nutriţie, afirmând că la ea au avut efect, în timp ce Bogdan, fostul soţ al lui Hanne, afirma că Mirela Baniaş a slăbit ca urmare a despărţitii de Ionuţ, după care a suferit foarte mult.

Imaginile Mirelei Baniaş de pe Instagram strâng mii de like-uri, însă o fotografie postată recent din Cuba, acolo unde se află în vacanţă fosta concurentă de la „Insula iubirii“, ne-a atras atenţia. În imagine se poate observa că piciorul stâng al Mirelei este mai subţire decât cel drept, astfel că ne face să ne gândim că fosta concurentă foloseşte programele de editare pentru a părea mai slabă. Mai ales că diferenţa este foarte vizibilă la gambele picioarele, iar în alte fotografii picioarele ei par a avea aceeaşi grosime cu piciorul ei drept din poza cu pricina.