Gossip

Şi-a făcut atâtea operaţii estetice, dar nicio rinoplastie! De ce nu şi-a micşorat niciodată nasul Barbra Streisand?

Şi-a făcut atâtea operaţii estetice, dar nicio rinoplastie! De ce nu şi-a micşorat niciodată nasul Barbra Streisand?

La începutul carierei, i s-a pus în vedere că nu va primi nimic de lucru în showbiz dacă nu îşi micşorează chirurgical nasul. Barbra a refuzat categoric să-şi retuşeze în vreun fel profilul şi, cu toate astea, a reuşit să devină starul legendar de azi. Şi asta în ciuda faptului că a făcut, în ultima vreme, atâtea operaţii estetice încât de-abia o mai recunoaştem.

Artista de 77 ani, care a câştigat un Oscar, un Grammy, un Tony, dar şi un Emmy, arată cât se poate de bine cu ajutorul intervenţiilor plastice de aproape 40.000 de dolari pe care şi le-a făcut până în prezent şi a tratamentelor estetice, în valoare de 7.000 de dolari, la care apelează în mod regulat.

Lifting facial

E aproape imposibil ca, la aproape 80 de ani, să nu ai pielea feţei deloc lăsată, motiv pentru care avem toate motivele din lume să suspectăm că Streisand şi-a făcut lifting facial. Ce-i drept, pielea şi-a pierdut din elasticitate în tot acest proces – expresia facială a vedetei fiind cam rigidă – însă acesta este preţul pe care artista îl plăteşte pentru tenul ei fresh şi întins.