News

Şi-a pierdut minţile? Madonna (61) şi-a şocat fanii când a băut o cană cu urină! De ce a făcut asemenea gest?

Şi-a pierdut minţile? Madonna (61) şi-a şocat fanii când a băut o cană cu urină! De ce a făcut asemenea gest?

Regina Pop continuă să şocheze şi la cei 61 de ani ai ei! Nu atât cu ţinutele ei de scenă extravagante sau cu dietele drastice pe care le ţine adesea, cât mai ales cu postarea ei din social media, în care le-a spus răspicat admiratorilor ei că nimic nu e mai indicat, după o baie bună, decât o cană cu… urină! Iaics!

O să spuneţi că disperarea o face pe Madge să facă asemenea gesturi extreme, doar pentru a se mai menţine cu câte ceva în atenţia publicului. Şi probabil că aşa este. Însă trebuie să recunoaştem că postarea divei, în care spune că bea urină, ne-a lăsat pe toţi cu gura căscată.

Consumul de urină e indicat în vreun fel? Există vreo dietă care să recomande aşa ceva? Sunt întrebări pe care avem tot dreptul să le putem. Iar răspunsul vine tot din partea Madonnei. Cântăreaţa de 61 de ani a acceptat provocarea de-a face baie în gheaţă – provocare ce face acum furori printre vedete – şi, după acest gest extrem, vedeta a continuat cu alt gest şocant – şi-a turnat o cană întreagă de urină, pe care ar fi băut-o.

Modifică Setările