Red Carpet

Şi-a uitat pantalonii acasă? Celebra cântăreaţă a apărut pe stradă îmbrăcată sumar şi a atras atenţia

Şi-a uitat pantalonii acasă? Celebra cântăreaţă a apărut pe stradă îmbrăcată sumar şi a atras atenţia camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Arată incredibil de bine pe scenă, dar şi pe covorul roşu, la evenimente. Acum, a surprins când a apărut pe stradă într-o ţinută sumară. Şi-a uitat pantalonii acasă? 

Cu părul desprins, îmbrăcată doar într-o bluză largă, sport, culoarea gri şi încălţată într-o pereche de pantofi sport. Aşa a ieşit celebra vedetă la cumpărături. A fost fotografiată de paparazzi în timp ce se urca în maşină, după ce cumpărase o pizza uriaşă. Bineînţeles că s-a protejat, a purtat şi o mască pe faţă. Despre cine este vorba?

Celebra Lady Gaga a uimit zilele trecute când a apărut pe stradă. Mulţi s-au întrebat: a ieşit fără pantaloni? Imediat când s-a aplecat s-a văzut că are ceva pe sub bluza lungă, să fie chiar lenjeria intimă? În pozele din galeria foto se observă mai bine!

Artista nu s-a jenat deloc cu această apariţie. Şi-a văzut de drumul său, chiar dacă era urmărită de fotografi. 

Lady Gaga şi-a şocat fanii! A fost fotografiată cu păr pe picioare

Nu mai este niciun secret că Lady Gaga este o artistă excentrică, iar o postare de acum ceva vreme de pe contul ei de Instagram a venit să întărească acest lucru. În urmă cu luni de zile, Lady Gaga s-a lăsat fotografiată de echipa ei, iar fanii au rămas şocaţi de descrierea celor două imagini postate pe reţelele de socializare.

Lady Gaga şi-a anunţat fanii că în acele fotografii are păr pe picioare, artista afirmând că nu s-a mai epilat de patru zile!

Foto: Profimedia