News

Şi-au etalat iubirea! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, drăgăstoşi la Afrodite Awards!

Şi-au etalat iubirea! Mădălina Ghenea şi Matei Stratan, drăgăstoşi la Afrodite Awards!

Madalina Ghenea attending the Afrodite Awards 2017 with her boyfriend Matei Stratan at Studios in Via Tiburtina in Rome, Italy.

Pictured: Madalina Ghenea and Matei Stratan Ref: SPL1524798 220617
Picture by: Anna Maria Tinghino/Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

O prezenţă obişnuită la Afrodite Awards, Mădălina Ghenea n-a ratat nici această ediţie a acestui eveniment. Ba mai mult, în acest an, a sosit la braţul iubitului ei, Matei Stratan, alături de care a devenit mamă acum nu foarte mult timp. Au petrecut toată seara împreună Tineri, frumoşi şi foarte îndrăgostiţi, Mădălina Ghenea şi Matei Stratan au fost ca doi porumbei la Afrodite Awards. Au stat numai împreună, s-au privit îndelung, şi au profitat de fiecare moment liber pentru a-şi manifesta iubirea. Foarte drăgăstoşi în public! Aşadar, la doar trei luni de la naştere, Mădălina Ghenea şi-a făcut curaj şi a revenit pe covorul roşu. Actriţa este într-o formă fizică de invidiat, iar cel care a admirat-o şi sorbit-o din priviri a fost chiar iubitul ei, care cu greu şi-a ţinut mâinile departe de ea.

La acest eveniment, Mădălina a îmbrăcat o rochie albă, elegantă, cu un croi sofisticat, care i-a lăsat la vedere decolteul, dar şi picioarele bronzate şi bine tonifiate. Şi-a accesorizat ţinuta cu un clutch auriu şi o pereche de sandale albe, înalte, care se legau de gleznă. Partenerul ei de viaţă a ales să poarte un costum elegant, blue-navy, şi o cămaşă cambrată.

foto: Splash