News

Şi-au schimbat partenerii ca pe şosete. Marii infideli de la Hollywood

Şi-au schimbat partenerii ca pe şosete. Marii infideli de la Hollywood

Imediat ce au început să aibă succes la reprezentanţii sexului opus, aceste staruri n-au rezistat şi au căzut – iar şi iar – pradă ispitei. Şi asta chiar dacă erau bine-mersi implicaţi deja într-o relaţie amoroasă. Iată lista vedetelor care au călcat strâmb!

Rita Ora

Primele acuzaţii de infidelitate aduse cântăreţei au fost din partea lui Rob Kardashian, cu care vedeta a avut o relaţie de scurtă durată în 2012. Până şi diva a recunoscut că nu s-a simţit... în apele ei ca iubita starului de reality show. “Nici nu m-am gândit că aveam amândoi o relaţie în adevăratul sens al cuvântului, ca să fiu sinceră. Eu nu ne percepeam ca pe o iubită şi un iubit. De asta m-am şi despărţit de el – nu eram deloc implicată în idila aceea…”, a recunoscut ea cam jumătate de adevăr.

Rob a ţinut să completeze informaţiile oferite de Rita: “Cred că m-a înşelat cu vreo 20 de tipi în timp ce eram împreună. Oare câţi iubiţi o să aibă acum, când e singură? Pe bune, 20 de bărbaţi, 20??”, a declarat acesta la vremea respectivă.

Modifică Setările