Case Regale

Şi ea a părăsit familia regală britanică. Până anul trecut, apărea la evenimente regale, acum duce o viaţă de petrecăreaţă

Şi ea a părăsit familia regală britanică. Până anul trecut, apărea la evenimente regale, acum duce o viaţă de petrecăreaţă camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

La sfârşitul anului 2019, regina primea o nouă lovitură la pachet cu cea dată de Harry şi Meghan.

O altă figură omniprezentă în cadrul familiei regale renunţa la viaţa la palat, de data aceasta din motive diferite. Este vorba despre canadianca Autumn Phillips, în vârstă de 42 de ani, care se separa de soţul ei, Peter Phillips, fiul cel mare al Prinţesei Anne, cu care aceasta are două fiice: pe Isla şi Savannah.

Autumn şi nepotul cel mai în vârstă al reginei erau căsătoriţi din 2008 şi nimeni nu se aştepta ca în acest cuplu liniştit să intervină această ruptură.

Ei bine, în cele aproape 18 luni de când cei doi trăiesc despărţiţi, Autumn îşi trăieşte din plin viaţa de femeie singură şi experimentează toate acele lucruri pe care nu le putea face din postura de membră a familiei regale: petreceri nebune cu prietenele, fotografii pe social media cu pahare de vin în mână, escapade de weekend în locuri exotice.

Văzând toate aceste fotografii postate de tovarăşele de aventură ale lui Autumn, ai zice că fosta nepoată prin alianţă a reginei îşi trăieşte, din nou, prima tinereţe. 

Nici fostul ei soţ, Peter Phillips, nu stă degeaba, umblând zvonul că acesta ar fi început o relaţie cu o prietenă din copilărie a surorii sale mai mici, Zara Tindall. Această femeie este la rândul ei divorţată şi mamă a doi copii.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările