News

Şi ea l-a trădat pe JFK! Jackie Kennedy, relaţii cu Marlon Brando, dansatorul bisexual Rudolf Nureyev şi fratele soţului său, Robert Kennedy

Şi ea l-a trădat pe JFK! Jackie Kennedy, relaţii cu Marlon Brando, dansatorul bisexual Rudolf Nureyev  şi fratele soţului său, Robert Kennedy
camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Multiplele infidelităţi ale lui John F. Kennedy au făcut deliciul presei, dar nici Jackie Kennedy nu a pierdut timpul. Ea a avut relaţii cu cel puţin doi bărbaţi în timpul căsătoriei lor. 

Viaţa amoroasă a fostului preşedinte John F. Kennedy a atras multă atenţie chiar înainte de moartea sa tragică, mai ales pentru aventurile  pe care le-a avut în timpul mariajului său de 10 ani cu Jackie Kennedy.

Una dintre iubitele lui John era Judith Exner , cunoscută şi sub numele de Judith Campbell. Legătura lor a fost şocantă, deoarece Exner avea, de asemenea, relaţii cu Sam Giancana şi John Roselli, doi lideri mafioţi din Chicago. John a cunoscut-o pe Exner, o showgirl din Las Vegas, prin Frank Sinatra. Timp de trei ani, Exner nu doar că se culca cu Giancana şi Kennedy, ci şi trasmitea mesaje de la unul la altul. 

La un an după ce John a devenit al 35-lea preşedinte al Statelor Unite, şi-a încheiat relaţia cu Exner. Totuşi, nu a fost neapărat alegerea lui; fratele său Robert Kennedy a descoperit că directorul FBI, J. Edgar Hoover, avea o mulţime de informaţii despre povestea lor, aşa că trebuia să se termine.

Exner a susţinut odată că John a lăsat-o însărcinată, dar a făcut avort. De asemenea, ea l-a descris pe regretatul politician ca pe o persoană iubitoare şi blândă, cu adevărat preocupată de sentimentele sale.

În afară de Exner, John a avut o relaţie cu actriţa Marilyn Monroe.  Jurnalistul Seymour Hersh a scris odată că „instabilitatea” ei a fost un deliciu pentru John. Monroe a murit de supradoză în 1962. 

Lista cu amante a lui John o include pe Mary Pinchot Meyer, care a fost ucisă în 1964, stagiara de la Casa Albă, Mimi Alford, secretara Biroului de presă al Casei Albe, Jill Cowan, şi încă câteva

De asemenea, a fost fost amorezat de câteva vedete , inclusiv Sophia Loren, Audrey Hepburn, Lee Remick şi Gene Tierney (conform „ Jack şi Jackie : Portretul unei căsătorii americane”). 

În afară de asta, Langdon Marvin, asistentul lui Joh, a dezvăluit că era însărcinat cu angajarea de prostituate înainte de dezbaterile televizate ale lui John cu Richard Nixon, asta pentru a apărea înviorat în faţa camerelor, în timp ce Nixon arăta „nervos”. 

Este important să subliniem că Jackie ştia despre legăturile extraconjugale ale soţului ei. Potrivit cronicarului Liz Smith, care a relatat relaţia lui John şi Exner, Jackie nu a fost surprinsă şi fascinată de asta.  Totuşi, avea să abordeze infidelităţile cu umor. Joan Kennedy, soţia lui Teddy Kennedy s-a plâns odată lui Jackie de treburile propriului soţ, iar Jackie a răspuns că toţi bărbaţii Kennedy erau aşa. S-ar putea să fi avut dreptate. 

John, Teddy şi restul fraţilor Kennedy au crescut împreună cu un tată cu care credea că a-ţi aduce amantele acasă şi a mânca cu ele era un lucru bun În 1957, la câteva luni după ce a suferit un avort spontan ,Jackie aplecat în California cu prietenul ei, Bill Walton, şi a participat la o petrecere la casa agentului şi producătorului de la Hollywood Charlie Feldman.

Acolo, s-a întâlnit cu actorul  William Holden şi soţia sa, Brenda Marshall. Deşi amândoi erau căsătoriţi, Jackie i-a comunicat că este interesată de el. 

Holden a sunat-o pe Jackie a doua zi. După ce au călărit, cei doi s-au întors la casa lui Feldman şi au început o aventură. Potrivit lui Walton, relaţia lor a fost rezultatul dorinţei lui Jackie de a se răzbuna pe soţul ei.

Pentru ca răzbunarea lui Jackie să aibă sens, John a trebuit să afle despre ea şi despre legătura cu Holden, aşa că a vorbit cu el despre asta.  Jackie probabil că a sperat să trezească din nou interesul romantic al lui Jack pentru ea. “Presupun că a vrut să se redefinească ca fiind genul de femeie cochetă pe care Jack o considera de obicei irezistibilă”, spune Walton.

Dacă acesta a fost cu adevărat planul lui Jackie, a funcţionat destul de bine, deoarece a rămas însărcinată câteva luni mai târziu. Cu toate acestea, nu ar fi singura dată când şi-a înşelat soţul.

În 1962, când Jackie a călătorit în Italia, a avut o aventură cu industriaşul Gianni Agnelli. Trebuia să rămână în Europa două săptămâni, dar şi-a extins călătoria la o lună pentru a petrece mai mult timp cu Agnelli. 

Odată a dezvăluit că era îndrăgostit de ea, dar diva nu considera relaţia lor decât o poveste de vară. În afară de Agnelli, Jackie s-a iubit şi cu dansatorul Rudolf Nureyev, care era bisexual.

Cu câteva luni înainte de moartea lui John, i-a invitat pe el şi pe partenerul său de dans, Margot Fonteyn, la Casa Albă. Chiar şi după ce John a murit în noiembrie 1963, Jackie şi Nureyev au rămas împreună.

Nureyev, care a avut şi relaţii cu Robert Kennedy şi cu sora lui Jackie, Lee Radziwill, a spus odată cu mândrie că este „cel mai sexy bărbat în viaţă” şi i-a îndemnat pe toţi cei care se îndoiesc să îi întrebe pe Jackie, Robert şi alţi membri ai familiei Kennedy.

După cum a au dezvăluit Darwin Porter şi Danforth Prince în cartea „Triunghiul roz”, Jackie a avut relaţii cu Marlon Brando, Paul Newman, Frank Sinatra, Robert Kennedy şi Peter Lawford după ce John a murit.

Brando a împărtăşit câteva detalii despre relaţia sa şi a lui Jackie în autobiografia sa din 1999. El a dezvăluit că, după ce au băut la Jockey Club din Washington, s-au dus la ea acasă, iar ea îl aştepta să o ducă în pat. „Când n-am reuşit să fac o mişcare, ea a luat lucrurile în propriile sale mâini şi a pus întrebarea magică:„ Vrei să-ţi petreci noaptea cu mine? ” I-am spus spus: „Am crezut că nu vei întreba niciodată”. "

Povestirile lui Jackie cu Sinatra şi cei doi foşti cumnaţi ai săi (Robert Kennedy şi Peter Lawford) au fost scurte. Ea şi Robert erau aproape întotdeauna împreună în a doua jumătate a anului 1964. 

Apoi, în 1966, Jackie şi Lawford au plecat în Hawaii şi au avut o poveste de dragoste de şapte săptămâni. În 1974, când Jackie era căsătorită cu Aristotel Onassis, a avut o aventură cu Sinatra.

După moartea lui Onassis, ea a fost implicată în relaţii romantice şi cu Warren Beatty. La 19 mai 1994, Jackie s-a stins din viaţă. Chiar şi acum, aproape trei decenii mai târziu, ea este considerată o comoară naţională.

 

 

 

 

 

 

 

Modifică Setările