Vedete

Şi Mircea Badea a fost oprit în trafic de poliţişti: "Discuţia a fost superbă"

Şi Mircea Badea a fost oprit în trafic de poliţişti: "Discuţia a fost superbă"

În urma restricţiilor de circulaţie din cauza crizei covid-19 impuse de autorităţi, Mircea Badea, la fel ca mulţi ani şoferi, a fost oprit în trafic. El a relatat cum s-a întâmplat totul.

După Mirela Vaida, o altă vedetă a trustului Antena Group a fost oprită de poliţişti în trafic. Este vorba despre Mircea Badea. Ne aflăm în stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus, iar autorităţile au restrâns circulaţia în oraşe, iar pe străzi sunt mai multe filtre ale Poliţiei şi Armatei pentru a vedea motivele pentru care oamenii şi-au părăsit domiciliul.

Prezentatorul a fost nevoită să arate adeverinţa de la locul de muncă, dar şi un act de identitate. 

„Azi-noapte m-a oprit filtrul de Poliţie în trafic. Cinci minute am stat acolo. Discuţia a fost superbă pentru că îţi dai seama că a fost frig. A venit unul, săracul, şi tremura rău. Sper să nu fi răcit. S-a apropiat de maşină cu masca pe faţă şi eu dau să deschid geamul. Şi el spune «Nu deschideţi geamul! Nu deschideţi geamul! Lăsaţi-l doar puţin cât să ne auzim».

L-am deschis puţin. «E bine aşa», mi-a zis săracul, care era şi el speriat. Mi-a zis să lipesc documentele de geam. Îi pun documentul aşa... Poc! Se uită cu lanterna şi mă întreabă «Buletin aveţi?» Pun documentele într-o parte şi scot buletinul. Îl lipesc de geam şi începe să-mi spună CNP-ul prin staţie. La un moment dat zice «E în regulă» şi am plecat”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

Mirela Vaida a povestit cum a fost oprită şi ea de poliţişti

Mirela Vaida locuieşte în afara Bucureştiului alături de familia ei şi face zilnic un drum de aproximativ o oră. Pe 25 martie, după ce au fost impuse restricţiile de circulaţie de către autorităţi, prezentatoarea TV, la fel ca mulţi alţi şoferi, a fost oprită de filtrul de poliţie la intrarea în Capitală. Mirela Vaida se îndrepta spre redacţia "Acces Direct". Oamenii legii i-au cerut documentele:

"Am fost oprită, le-am arătat documentele şi mă ştiau, m-au văzut la televizor, bine...chiar dacă eram nemachiată. Mi-au cerut actele şi le-am dat. Şi adeverinţa de la muncă, că trebuie să fiu prezentă în platou. Ei bine, aşa oameni buni. Aşa se intră în Capitală!", a spus pe post, la Antena 1 prezentatoarea.

Modifică Setările