Meghan & Harry

Şi Regina reacţionează dur după declaraţiile Prinţului Harry: „Este îngrozită“! A distrus Meghan Markle familia regală?

Şi Regina reacţionează dur după declaraţiile Prinţului Harry: „Este îngrozită“! A distrus Meghan Markle familia regală?

În urmă cu doar câteva zile, presa din întreaga lume a preluat diferite părţi din interviul pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle l-au dat pentru BBC, intitulat „Harry & Meghan: An African Journey“.

Printre declaraţiile Ducilor de Sussex s-a regăsit şi faptul că Prinţii Harry şi William s-au distanţat şi că merg pe drumuri separate, chiar dacă vor rămâne fraţi pe veci, după cum a spus fiul mai mic al Prinţului Charles şi al Prinţesei Diana. Mai mult decât atât, Meghan Markle a afirmat că a întâmpinat greutăţi de când a devenit membră a familiei regale britanice şi că rigiditatea englezilor va avea un efect distrugător pe plan intern.

Primii care au reacţionat după declaraţiile Ducilor de Sussex au fost Prinţul Charles şi Prinţul William, care s-au arătat furioşi şi indignaţi de ce au auzit. Din câte se pare, viitorul Rege al Marii Britanii le-a spus celor de la Palatul Buckingham că afirmaţiile fiului său nu fac decât să umbrească munca pe care familia regală o depune atât în ţară, cât şi în afara graniţelor.

Mai nou, jurnaliştii din Marea Britanie scriu că inclusiv Regina Elisabeta a reacţionat după ce a văzut declaraţiile Prinţului Harry. „Toată familia regală, de la Regină în jos, este îngrozită de ce au spus Ducii de Sussex. Şi-au luat o vacanţă de şase săptămâni şi toată lumea speră ca în această perioadă atât Harry, cât şi Meghan să realizeze ce declaraţii au făcut. Prin acest interviu şi-au bătut joc de toată treaba bună pe care au făcut-o în Africa“, a spus un apropiat al familiei regale, Phil Dampier, care a fost completat de Jonny Dymond, de la BBC: „Sunt sigur că familia regală este îngrozită“.

Unele tabloide din Marea Britanie afirmă că toată presa a fost bucuroasă la început că Prinţul Harry se va căsători cu Meghan Markle şi i-au oferit tot suportul Ducesei de Sussex, însă totul s-a schimbat radical chiar din cauza comportamentului pe care l-a avut fosta actriţă de la Hollywood.