News

Şi Tom Hanks îşi petrece vacanţa în Grecia! Cum a apărut celebrul actor pe o insulă alături de soţie

Şi Tom Hanks îşi petrece vacanţa în Grecia! Cum a apărut celebrul actor pe o insulă alături de soţie camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Tom Hanks a fost în atenţia presei în fiecare zi începând cu luna martie, de când a dezvăluit că a fost infectat cu coronavirus. Iată că actorul şi soţia se simt foarte bine, ba chiar au călătorit în Grecia cu avionul privat. Au ales şi ei insulele greceşti pentru o vacanţă la fel ca majoritatea românilor? 

Celebrul actor surprindea acum câteva zile când a răbufnit într-o intervenţie video când a declarat că nu are pic de respect pentru cei care nu poartă mască de protecţie. Actorul ştie prin ce a trecut şi el, dar şi soţia, Rita Wilson, cât timp au fost infectaţi cu coronavirus. Le cere tuturor să respecte măsurile impuse de autorităţi chiar şi atunci când călătoresc. 

Ştim că actorul a strâns o avere impresionantă de-a lungul anilor, are un confort financiar pe care mulţi şi-l doresc şi la care mulţi dintre noi nu vom ajunge...el a avut mai mult noroc. Ar putea petrece vacanţele oriunde în lume, pe orice continent, ar călători cu avionul privat indiferent de locaţie, dar iată ce alegere a făcut el acum. Celebrul actor în vârstă de 64 de ani a ales Grecia, la fel ca majoritatea românilor. 

Tom Hanks şi Rita Wilson, soţia sa, au fost fotografiaţi recent în timp ce coborau dintr-un avion privat în Insula Paros, o insulă cu plaje însorite, în care viata tradiţională grecească se combină armonios cu atmosfera cosmopolită a turismului internaţional. Oare vor îmbina utilul cu plăcutul? Vor munci şi vor petrece o vacanţă de neuitat? 

Cert este că cei doi, când au fost fotografiaţi, au avut grijă să poarte măşti de protecţie şi chiar şi-au cărat bagajul singuri, nu au apelat la un ajutor.  

La fel ca actorul, în această perioadă, mulţi români au ales Grecia pentru o vacanţă de neuitat. Bine, ei călătoresc cu maşina personală sau autocarul până în ţinuturile elene, nu cu avionul privat, precum Tom Hanks. Grecia a schimbat însă regulile pentru turiştii români. Toţi românii trebuie să prezinte la graniţă un test negativ de Covid-19, care să aibă cel mult 72 de ore de la prelevare. Decizia a aruncat în aer planurile de vacanţă a sute de români, iar asta din două motive: e o cheltuială substanţială în plus (costul unui test fiind de circa 300 de lei), apoi, majoritatea laboratoarelor din România nu dau rezultatul testului mai devreme de 3 zile de la prelevarea probelor. Lucrurile sunt mai simple pentru cei care călătoresc cu avionul, căci testarea cade în sarcina statului elen, scrie click.ro. 

Tom Hanks, după ce s-a vindecat de COVID-19: "Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască"

Tom Hanks a avut un mesaj fulgerător la aproximativ patru luni de când a fost infectat cu coronavirus. Face un apel către toţi să respecte distanţa socială, să poarte măşti. Actorul este dezamăgit de măsurile adoptate de autorităţile americane în lupta cu noul virus. Tom Hanks s-a vindecat de coronavirus în urmă cu câteva luni, starea lui de sănătate fiind una bună acum.

Cu toate acestea, actorul trage un semnal de alarmă şi îi roagă pe toţi să respecte regulile impuse atât pentru sănătatea lor, cât şi pentru a celor din jur: "Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini. (...) Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens", a declarat Hanks.

Tom Hanks a fost diagnosticat cu coronavirus pe 11 martie

În data de 11 martie, în urma unei postări pe Instagram, întreaga lume a aflat chiar de la actor că el şi soţia vor fi băgaţi în carantină în urma infectării cu coronavirus. Cei doi se aflau în Australia, unde Tom Hanks filma pentru producţia despre viaţa lui Elvis Presley. Ei au fost primele vedete depistate pozitiv la testul făcut pentru coronavirus. La acel moment, multe producţii au fost puse pe hold, pentru a evita propagarea pandemiei.

Tom şi Rita au vrut să se afle de la ei şi au postat în martie următorul mesaj pe Instagramul actorului: “Bună, prieteni! Rita şi cu mine ne aflăm în Australia. Ne simţeam puţin obosiţi, ca şi cum am fi răciţi şi cu nişte dureri în corp.” Apoi actorul a descris simptomele prin care a trecut până să îşi dea seama că este grav: “Am avut amândoi nişte frisoane sporadice. Dar şi episoade de febră. Şi ca să fim corecţi, aşa cum e nevoie în acest moment, dată fiind situaţia mondială, am fost testaţi pentru coronavirus şi am fost depistaţi pozitiv.”

Foto: Profimedia