News

Şi vedetele folosesc Tinder! Ce spun Dani Oţil, Britney Spears şi Leonardo DiCaprio despre celebra aplicaţie?

Şi vedetele folosesc Tinder! Ce spun Dani Oţil, Britney Spears şi Leonardo DiCaprio despre celebra aplicaţie?

Tinder este, fără doar şi poate, una dintre cele mai cunoscute aplicaţii de dating online din ultimii ani, atât în România, cât şi la nivel mondial. Iar vedetele au intrat şi ele în rândul persoanelor care şi-au căutat online iubirea cel puţin o dată.

În urmă cu mai mulţi ani, Leonardo DiCaprio, marele cuceritor de la Hollywood, s-a gândit că ar fi o oportunitate bună să-şi instaleze şi el Tinder-ul. La acea vreme, se spunea că el nu a ieşit la întâlnire cu nicio fată şi că foloseşte aplicaţia doar pentru a se amuza. „Leo a mărturisit că foloseşte aplicaţia sub numele de Leonard. Nu a ieşit la nicio întâlnire încă – dar e obsedat de swipe, să vadă ce fete apar în aplicaţie. Se pare că sunt multe vedete care folosesc Tinderul ca sursă de amuzament“, spunea un apropiat de-al actorului.

O altă vedetă cunoscută la nivel mondial care a intrat pe Tinder a fost Britney Spears. După ce a fost înşelată de un iubit, artista a fost invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, acolo unde şi-a instalat în direct aplicaţia şi a fost foarte încântată de ce a găsit acolo.

Aşa cum era de aşteptat, şi vedetele din ţara noastră au recunoscut că au intrat, cel puţin o dată, pe Tinder. Unul dintre cei care au recunoscut, mai în glumă, mai în serios, că are celebra aplicaţie în telefon, a fost Dani Oţil. Într-un interviu pentru Unica, el a afirmat că ar avea trei conturi pe Tinder, nu doar unul!

În urmă cu aproximativ doi ani, şi Oana Lis, soţia fostului primar Viorel Lis, a dezvăluit că foloseşte Tinder-ul. În descriere a scris că este o femeie măritată şi se descria ca fiind o persoană amuzantă, presa mondenă notând la acea vreme că Oana Lis nu căuta un partener pe Tinder, ci doar persoane cu care să converseze.

Modifică Setările