Lifestyle

Şi vedetele se plictisesc în izolare! Cum au ajuns starurile hollywoodiene să-şi omoare timpul prin casă?

Şi vedetele se plictisesc în izolare! Cum au ajuns starurile hollywoodiene să-şi omoare timpul prin casă? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

E o perioadă complicată pentru noi toţi, fie oameni simpli sau staruri internaţionale. Cu toţii trebuie să practicăm distanţarea socială şi să rămânem în casă, pentru a nu se răspândi COVID-9 şi mai mult. Iată cum îşi petrec câteva actriţe hollywoodiene timpul în plină carantină!

Natalie Portman

Ce-au fost şi ce-au ajuns! De pe covorul roşu sau platourile de filmare, starurile hollywoodiene au ajuns acum să renunţe complet la activitatea obişnuită, să-şi amâne sau chiar anuleze proiectele profesionale şi să-şi petreacă timpul doar acasă. Câştigătoarea Oscarului cu filmul Black Swan a ţinut să facă cunoscută diferenţa dintre viaţa ei dinainte de COVID-19 şi cea de acum.

Astfel, Natalie Portman a postat o fotografie cu ea aranjată toată pentru un pictorial fancy de revistă, pe care l-a făcut înainte de pandemie, şi o imagine cu ea acum, mâncând un biscuite imens, acasă la ea.

ATUNCI şi ACUM

“Atunci şi acum”, a comentat actriţa cele două fotografii publicate pe social media, iar postarea vedetei a fost apreciată de jumătate de milion de oameni din cei 6,5 milioane de followeri pe care îi are pe Instagram.

Modifică Setările