News

Sia divorţează! Cum arată cel cu care a fost căsătorită doi ani?

Sia divorţează! Cum arată cel cu care a fost căsătorită doi ani?

S-au căsătorit acum doi ani şi credeau c-o fac pentru vecie. Din păcate, asemenea multor altor staruri, cei doi au ajuns la despărţire. Sia a fost cea care a rupt tăcerea în legătură cu acest eveniment din viaţa ei şi a emis un comunicat oficial. Sia divorţează de cel cu care a fost căsătorită doi ani Probabil, mai toţi o ştiu pe Sia drept cântăreaţa cu peruca ciudată, care refuză să-şi arate chipul în videoclipuri sau pe covorul roşu. Şi dacă faţa-i necunoscută, detalii despre viaţa ei privată sunt clar un mister pentru toată lumea.

Ei bine, pentru cei care nu ştiaţi, Sia a fost căsătorită timp de doi ani cu Erik Anders Lang, bărbat de care acum divorţează. Vestea a fost confirmată chiar de artistă, pentru People, printr-o declaraţie oficială.

BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 22: Producer Erik Anders Lang (L) and recording artist Sia attend the 2015 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on February 22, 2015 in Beverly Hills, California. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Erik Anders Lang este producător, regizor şi scriitor

”După mult timp de gândire, am hotărât să ne despărţim ca şi cuplu. Cu toate acestea, suntem hotărâţi să rămânem prieteni. Nu vrem să mai comentăm pe margina acestui subiect”, a fost declaraţia vehementă făcut de artistă.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 22: Filmmaker Erik Anders Lang (L) and singer/songwriter Sia attend the 23rd Annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party on February 22, 2015 in Los Angeles, California. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for EJAF)
Erik şi Sia

Sia şi Erik s-au căsătorit în august 2014, printr-o ceremonie organizată la reşedinţa artistei din California. În iunie 2014, cei doi au dezvăluit că s-au logodit. Despre nuntă, însă, noi am aflat la opt luni de la ceremonie, dat fiind faptul că artista este destul de secretoasă în ceea ce priveşte viaţa ei personală.

foto: getty Images

Modifică Setările