News

Sia s-a schimbat foarte mult. A apelat la chirurgia estetică?

Sia s-a schimbat foarte mult. A apelat la chirurgia estetică?

Australian Golden Globe-nominated singer Sia Furler tightens the straps of her Manolo Blahnik high heels on Lincoln Center steps before arriving at Metropolitan Opera's Opening Season Gala in New York City. Sia, who was diagnosed with Graves' Disease, appears in good spirits and ready for her comeback.

Pictured: Sia Furler

Ref: SPL442275 240912
Picture by: Christopher Peterson/Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

O ştim cu acea perucă bob platinată şi cu acel breton care îi acoperă jumătate de faţă, aşa că fiecare fotografie cu talentata cântăreaţă australiană este o comoară. Sia Furler în 2012 Cel mai recent am văzut-o pe vedeta de 41 de ani cu o coafură şi o culoare a părului care nu erau cele mai potrivite pentru chipul ei, iar tenul cântăreţei arăta obosit şi cu imperfecţiuni greu ascunse de machiaj.

Sia Furler, pe numele ei adevărat, a surprins, aşadar, pe toată lumea când a apărut, miercuri, pe aeroportul din Los Angeles, cu o imagine cu totul transformată.

Sia arată mult mai tânără astăzi
Vedeta a fost surprinsă pe aeroportul din LA

În primul rând, Sia arată cu mult mai tânără decât o făcea în 2010, de exemplu, semn că a trecut printr-o transfomare fizică ajutată, probabil, şi de nişte intervenţii estetice.

Chipul cântăreţei este acum strălucitor şi cu un spect foarte tânăr şi sănătos, deşi pare şi un pic cam pufos, semn că Sia a apelat, probabil, la injecţiile cu botox.

Şi podoaba capilară a australiencei a suferit modificări, aceasta apelând la o nuanţă mai naturală de blond, care îi vine mult mai bine. Una peste alta, o schimbare benefică care, probabil, are legătură cu faptul că artista este, de-acum, o femeie singură. Sia a cerut nu demult divorţul de soţul său, producătorul de filme Erik Anders Lang.

Foto: Splash News

Modifică Setările