Vedete

Sienna Miller s-a logodit! Cine este logodnicul ei, cu 9 ani mai tânăr?

Sienna Miller s-a logodit! Cine este logodnicul ei, cu 9 ani mai tânăr?

Sunt împreună de mai bine de un an, iar acum au făcut un pas înainte

"Sunt atât de îndrăgostiţi", a declarat un prieten de-ai actriţei pentru Us Weekly. Este vorba despre Sienna Miller, actriţa de 37 de ani, şi iubitul ei în vârstă de 28 de ani, Lucas Zwirner, proprietarul unei galerii de artă şi fiul germanului David Zwirner, care deţine galerii de artă la New York, Londra, Paris şi Hong Kong şi este proprietarul unei edituri. Ei bine, Lucas, moştenitorul acestui mic imperiu construit din afacerile cu artă şi cultură, i-a devenit Siennei logodnic. Pe 3 februarie actriţa a fost zărită în New York cu inelul de logodnă cu diamant pe inelarul mâinii stângi.

Acelaşi prieten al actriţei spune că Lucas (foto jos) s-a integrat foarte bine în familia ei. Sienna are o fiică, Marlowe, de 7 ani, cu Tom Sturridge. "Fata ei, Marlowe, are o relaţie foarte frumoasă şi apropiată cu Lucas", comentează aceeaşi sursă. "Cu toţii sunt foarte bucuroşi pentru noua etapă din viaţa lor", spune prietenul cuplului, referindu-se la logodna lor. De când sunt împreună, cei doi au fost prezenţi la mai multe nunţi din lumea bună, precum cea a Prinţesei Beatrice, a lui Ellie Goulding şi a lui Jennifer Lawrence.

Problema Siennei Miller este, însă, că relaţiile ei nu trec mai departe de logodnă. Ba din contră: logodna pare să-i aducă ghinion. Actriţa a fost logodită şi cu tatăl fiicei sale, Tom Sturridge, dar şi cu regizorul Bennett Miller, în 2017. Să sperăm că de data aceasta este altceva...

Foto: Profimedia, Instagram

Modifică Setările