Vedete

Silva Lăuneanu (De La Vegas), dezamăgită de ce a întâlnit în America: “Se cumpără iarbă cu copilul de mână”

Silva Lăuneanu (De La Vegas), dezamăgită de ce a întâlnit în America: “Se cumpără iarbă cu copilul de mână” camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Silvia Lăuneanu s-a reîntors pentru o perioadă în America, ţară în care şi-a cunoscut soţul şi în care a venit pe lume fiul lor, Alexandru. Artista şi soţul ei deţin aici un apartament de vis. Pentru prima oară, solista se declară dezamăgită de felul în care se prezintă astăzi New York-ul.

 

“Dincolo de măreţia şi frumuseţea incontestabilă a New York-ului, vreau să vă arăt în doar câteva imagini evoluţia guvernării de stânga din USA. Privesc tot ce se întâmpla aici din perspectiva unui om născut şi crescut în comunism. Se încearcă transformarea democraţiei şi capitalismului american în marxism-socialist-progresist. Oraşele mari conduse de democraţi sunt deja în colaps. Subliniez ca pozele sunt făcute în inima oraşului New York ( Manhattan) la ore când străzile sunt populate. Nu vreţi să ştiţi cum arată seara! Se cumpără weed (iarbă) cu copilul de mână. Sunt foarte multe de spus.

Felicitări creierelor spălate! Sunteţi în curs să distrugeţi ţara de pe altă planetă”, spune Silvia.

Silvia îşi doreşte ca America să redevină cândva ceea ce a fost odată.

“Aceasta este imaginea cu care vreau să plec! Locul meu de suflet. Long Island City! Aici a făcut băiatul meu primii paşi, aici a descoperit primele topogane, aici a alergat după prima minge.  Să te faci bine, America! Te iubesc mult!”
 

 

Modifică Setările