Red Carpet

Silver SAG Awards. Vedetele 60+ ne-au dat o lecţie de stil

Silver SAG Awards. Vedetele 60+ ne-au dat o lecţie de stil camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Senioarele marelui ecran au oferit un nou exemplu de distincţie ieri seară, la Los Angeles.

Cea de-a 26-a ediţie a premiilor Sindicatului actorilor americani a avut loc ieri noapte, la Shrine Auditorium, din Los Angeles, prilej pentru vedete să-şi etaleze cele mai luxoase outfituri.

Dacă mai tinerele actriţe au făcut paradă de rochii decoltate ori mulate, vedetele trecute de 60 de ani au oferit o nouă lecţie de stil şi distincţie pe covorul argintiu.

Cea mai fresh şi mai de invidiat apariţie din rândul senioarelor a fost cea a lui Jane Seymour, care este o adevărată inspiraţie pentru tinerele actriţe. Diva din Dr. Quinn îşi păstrează şi azi alura de odinioară şi-şi permite să poarte rochii decoltate şi mulate - cum este şi această creaţie cu paiete argintii. Să vă spunem că are 68 de ani?

La cei 63 de ani ai săi, actriţa Rita Wilson a radiat la braţul soţului său, Tom Hanks - nominalizat pentru rolul din A Beautiful Day in the Neighborhood. Rita a ales o rochie din catifea burgundy, care amintea de vechile vestale şi care a fost înnobilată cu bijuterii cu diamante. Din păcate, acel clutch cu imprimeu nu este pe măsură preţiozităţii outfitului.

Allison Janney, nou intrată în divizia femeilor 60+, a defilat într-o elegantă rochie bleumarin semnată Pamella Rolland, bordată cu o broderie albă, decorată cu perle.

Glenn Close (72), invitată să prezinte unul dintre premii, a păşit ca o regină pe covorul argintiu de la SAG Awards 2020 în creaţia Oscar de la Renta. Rochia evazată cu mâneci capă, care ascundeau complet mâinile cu transparenţe fine, a transmis acea regalitate a stilului şi aerul de distincţie supremă.

La cei 65 de ani, chipul lui Catherine O'Hara pare mai obosit decât trupul. Totuşi, ea a făcut senzaţie în această rochie paietată de la Marc Jacobs.

Comentarii

Modifică Setările