News

Silvia Dumitrescu şi poveştile de iubire din viaţa ei. Care este relaţia pe care o regretă cel mai mult?

Silvia Dumitrescu şi poveştile de iubire din viaţa ei. Care este relaţia pe care o regretă cel mai mult?

Îndrăgita cântăreaţă Silvia Dumitrescu a fost invitată în emisiunea Mirelei Vaida la Antena 1, unde a vorbit despre poveştile de iubire din viaţa ei, cu urcuşuri şi coborâşuri.

Artista este căsătorită de 25 de ani cu chitaristul Florin Ochescu, împreună cu care are un băiat pe nume Iulian, în vârstă de 24 de ani. Soţul său, cunoscut ca membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, mai are un băiat de 35 de ani dintr-o relaţie anterioară cu o altă mare cântăreaţă, Dida Drăgan.

Ceea ce puţini ştiu este că Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită înainte, primul său soţ fiind Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în perioada anilor ’80, cu care artista a urcat de multe ori pe scenă.

„Am terminat liceul şi m-am înscris la Şcoala Populară de Artă, unde am avut-o ca profesoară pe Mihaela Runceanu. La clasa ei l-am cunoscut pe Mircea Dumitrescu, pe care mi l-a prezentat chiar ea. Mihaela mi-a spus că speră să nu mă fi îndrăgostesc de el. În două săptămâni ne-am căsătorit. Nu ne cunoşteam prea bine, nici nu ştiam dacă ne potrivim. M-am aruncat cu capul înainte. A fost prima dată când m-am îndrăgostit mai serios şi simţeam că trebuie să-l văd în fiecare zi, să vorbesc cu el... Dar această căsătorie a fost una nereuşită. Ne potriveam foarte bine pe scenă, dar în viaţa de familie... chiar deloc. Am divorţat după trei ani şi am luat-o ca pe o experienţă de viaţă are mi-a folosit“, a spus Silvia Dumitrescu.

Mariajul celor doi a durat foarte puţin ca urmare a faptului că acesta era extrem de violent. Silvia a fost nevoită să-i poarte în continuare numele pe scenă, deoarece aşa se făcuse cunoscută încă de la debutul său în muzică, însă artista îşi aminteşte cu regret de acea perioadă. „În sinea mea l-am iertat pentru felul în care s-a purtat cu mine“, a concluzionat artista.