Vedete

Silvia Lăuneanu (De La Vegas) s-a întors din America şi are un nou job. Vezi cu ce se ocupă acum "fata cu vioara"

Silvia Lăuneanu (De La Vegas) s-a întors din America şi are un nou job. Vezi cu ce se ocupă acum "fata cu vioara" camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Artista a dat New York-ul pe Bucureşti şi a trecut la o nouă etapă în cariera sa.

A făcut istorie în muzica românească în trupa De la Vegas, alături de Daniel Robu, dar şi-a continuat cariera ca solistă.

De câţiva ani însă, Silvia Lăuneanu se stabilise în New York, unde locuia împreună cu soţul său, Sorin Botezatu, şi fiul lor, Alexandru. Din vara aceasta, însă, artista a decis să se întoarcă în ţară, pentru ca Alexandru să facă grădiniţa aici.

Şi, pentru că Silvia e obişnuită să fie activă, s-a bucurat atunci când a primit oferta de a-şi folosi calităţile artistice şi altfel decât până acum: ca profesoară. 

"Foarte pregătiţi pentru o or[ cu un profesor special şi extrem de popular în rândul elevilor..."fata cu vioara" (doamna profesoar[ Silvia L[uneanu) căreia îi mulţumim pentru a acceptat să fie parte a echipei International PREMIUM School of Bucharest!", a anunţat unul dintre cadrele didactice ale şcolii la care activează artista.

"O nouă provocare:) Îmi place! Primele ore la International Premium School of Bucharest:) Emoţie, bucurie şi planuri mari :)", a comentat Silvia Lăuneanu în dreptul unor instantanee ce ne-o prezintă în noua ipostază. (vezi mai multe în galeria foto)