News

Silvio Berlusconi are coronavirus. La 83 de ani ai săi, acesta a declarat: "Mi s-a întâmplat şi mie"

Silvio Berlusconi are coronavirus. La 83 de ani ai săi, acesta a declarat: "Mi s-a întâmplat şi mie" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

La cei 83 de ani ai săi, Silvio Berlusconi este infectat cu coronavirus. Fostul premier italian a făcut primele declaraţii despre starea sa de sănătatea, dar şi despre cum a  decis să se testeze. 

Veşti nu foarte bune despre Silvio Berlusconi. Miercuri a aflat că este infectat cu coronavirus, iar de atunci se află în izolare la domiciliu. Anunţul a fost confirmat de către de partidul Forza Italia şi de medicul său Alberto Zangrillo, care este şeful secţiei de ATI de la spitalul San Raffaele din Milano.

Politicianul în vârstă de 83 de ani este asimptomatic, mai mult decât atât, acesta va continua să lucreze pentru a sprijini candidaţii formaţiunii sale politice în alegerile regionale, cu interviuri în ziare, la televiziune şi pe reţelele de socializare. "Din nefericire mi s-a întâmplat şi mie, dar continuu să lupt", a transmis Berlusconi susţinătorilor săi, prin intermediul staff-ului său, cu care a avut o întâlnire video. Se ştie că recent acesta a fost într-o vacanţă în Sardinia. 

Silvio Berlusconi, care va împlini 84 de ani la sfârşitul lunii, a fost testat pozitiv de două ori, dar "continuă să lucreze de la reşedinţa sa din Arcore", în apropiere de Milano.

Silvio Berlusconi se răzbună, după ce fosta iubită a fost fotografiată sărutând o altă femeie

La 83 de ani, Berlusconi nu pare să încetinească ritmul, continuâd să ducă bătălii legale, politice, dar şi... amoroase! Pentru Silvio Berlusconi, despărţirea de fosta iubită în vârstă de 35 de ani, Francesca Pascale, după 10 ani de relaţie, a costat ceva. Ce doi şi-au spus Adio! în martie, Francesca plecând cu 20 de milioane de euro din contul fostului premier italian. Dar războiul celor doi continuă. Acum, Francesca a fost fotografiată topless, pe un iaht, sărutând-o pe Paola Turci, o artistă pop în vârstă de 55 de ani.

Fosta lui logodnică a făcut valuri - ceea ce l-a înfuriat pe Berlusconi, care a decis că e momentul să dea o replică şi să se afişeze în sfârşit public cu noua lui iubită.

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările