News

Silvio Berlusconi se răzbună, după ce fosta iubită a fost fotografiată sărutând o altă femeie

Silvio Berlusconi se răzbună, după ce fosta iubită a fost fotografiată sărutând o altă femeie

La 83 de ani, Berlusconi nu pare să încetinească ritmul, continuâd să ducă bătălii legale, politice, dar şi... amoroase!

Pentru Silvio Berlusconi, despărţirea de fosta iubită în vârstă de 35 de ani, Francesca Pascale, după 10 ani de relaţie, a costat ceva. Ce doi şi-au spus Adio! în martie, Francesca plecând cu 20 de milioane de euro din contul fostului premier italian. Dar războiul celor doi continuă. Acum, Francesca a fost fotografiată topless, pe un iaht, sărutând-o pe Paola Turci, o artistă pop în vârstă de 55 de ani (foto jos).

Fosta lui logodnică a făcut valuri - ceea ce l-a înfuriat pe Berlusconi, care a decis că e momentul să dea o replică şi să se afişeze în sfârşit public cu noua lui iubită, mai tânără decât fosta: Marta Fascina, în vârstă de doar 30 de ani, care este parlamentar şi susţine de mai multă vreme partidul lui Berlusconi, având şi iniţialele lui tatuate acum pe corp. Fascina se pare că... a fost fascinată de ani de zile de Berlusconi, căruia i-a trimis mai multe scrisori fierbinţi, care l-au scos din minţi pe politicianul italian. Fascinată sau interesată, desigur, fiindcă mulţi colegi politicieni o văd ca pe o oportunistă, comentând că o femeie de 30 de ani nu are cum să fie atrasă de un bărbat de 83 de ani. 

Cert e însă că numele ei a început să fie vehiculat chiar din martie, scriindu-se că, de fapt, pentru ea ar fi părăsit-o Berlusconi pe Francesca...  Dar suma de bani pierdută la despărţire şi pozele în care Francesca e fericită alături de altă de altă femeie nu i-au picat bine. Astfel, Silvio a simţit nevoia unei replici şi s-a lăsat pozat în timp ce o ţinea de mână pe Marta. Fotografiile au apărut prima dată în revista italiană Chi, iar mulţi spun că ar fi fost chiar înscenate, Berlusconi chemând el însuşi paparazzi. Şi varianta aceasta nu ar fi departe de adevăr, dacă ne gândim că Chi este deţinută de compania Arnoldo Mondadori Editore, condusă de fiica lui Berlusconi. 

Foto: Chi, Getty Images, Instagram

Comentarii

Modifică Setările