News

Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu a ajuns la el acasă: ”Să vedeţi curând ce circ vom face

Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu a ajuns la el acasă: ”Să vedeţi curând ce circ vom face camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Silviu Prigoanu nu vrea în ruptul capului să îşi lase copiii la fosta soţie până ce aceasta nu îi aduce un certificate care să ateste că s-a vaccinat. Omul de afaceri spune că se teme pentru sănătatea tatălui său, cu care locuieşte acum, de aceea refuză ca băieţii să intre în contact cu persoane nevaccinate. Ba mai mult, vrea să îl vaccineze şi pe Maximus.

”Nicio decizie a vreunei instanţe din această ţară nu mă poate obliga să-i dau copii unei persoane care în plină pandemie îşi permite să nu poarte mască şi nici să se vaccineze.

De câteva luni îl am la mine acasă şi pe tata, o persoană de 90 de ani, care nu iese fără mască nici măcar în curtea interioară, că aşa a auzit el că este bine.

Ori, dacă le dau voie copiilor în casa unei asemenea persoane, risc ca cei mici să-mi aducă  în casă! Şi dacă vine , gata, am scăpat de tata! Numai că eu nu vreau acest lucru!”, a declarat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

Cei doi au avut o primă întâlnire.

„Doamna a venit la poarta casei mele, însoţită de un reprezentant al Protecţiei Copilului. Am ieşit cu copiii în poartă şi am întrebat-o dacă şi-a făcut vaccinul. Sau dacă are ceva împotriva portului măştii, căci cum ajung copiii la ea, cum le smulge măştile de pe faţă.

Ea a scăldat-o. Eu, nu! Am cerut să se consemneze în raportul celui de la Protecţia Copilului despre acest amănunt, deloc de neglijat.

Şi nu i-am dat niciun copil. Anunţ public că nici nu o voi face până când doamna nu se va vaccina!”

Prigoană vrea să îşi vaccineze şi copilul.

”Să vedeţi curând ce circ vom face şi pe chestiunea asta cu Maximus. Dar nu am altă variantă, fiindcă ştiu că procedez bine!”

 

Modifică Setările