News

Simona Gherghe a dat vestea. E legată de băieţelul ei

Simona Gherghe a dat vestea. E legată de băieţelul ei

Aniversare în pandemie. Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu au marcat ieri ziua băieţelului lor. Vlad Ioan a împlinit un an. Prezentatoarea a ţinut să îi ureze ''La mulţi ani!'' în stilul său caracteristic:

"Draga Vlad, cand a trecut anul asta? Un an plin, greu, frumos. De fapt, cu de toate. Ca viata. Dragul meu bebelus, te-ai facut mare asa de repede... cat am clipit de 12 ori. E o aniversare cum nu mi-as fi imaginat. In “tatatina”, cum spune sora ta, Ana. Fara familia largita si fara prieteni. Dar tu sa stii ca esti tare iubit! Si iti promite mama o petrecere mare, mare, cand om scapa de pandemia asta. Uite, Vlad, lumea, iti voi spune atunci. Caci, puiule, lumea nu e doar casa noastra. Lumea nu e doar curtea in care iesim in fiecare zi. Lumea e frumoasa! Si mami si tati or sa ti-o arate intr-o buna zi"...

Simona pregătea o vacanţă pentru cel mic, dar planurile le-au fost date peste cap. "Planuiam sa mergem, de Paste, la munte, la Bran. Ar fi fost prima ta vacanta. La fel cum planuiam sa mergem cu totii pe o insula frumoasa, in Grecia, la vara. Si intr-un loc minunat, la schi, in vacanta de iarna. Dar, Vladucule, nici Branul, nici Insula insula aia frumoasa, nici Alpii nu pleaca nicaieri. Vor fi acolo si peste un an sau doi. Vezi tu, puiule, traim vremuri pe care nici nu le-am fi banuit. Vremuri care ne apasa si care ne fac sa traim cu teama. Iar noi fix asta nu vrem. Sa simtiti voi teama noastra. Nu stie mama cat va dura toata teama asta, dar, intr-un colt al sufletului meu, stiu, simt ca o sa fie bine. Pentru tine, pentru Ana, pentru toti prietenii vostri. Pentru ca voi sa puteti sa cunoasteti lumea asta buna si frumoasa. Ca sa ne putem bucura de o plimbare in parc, fara masti si manusi, de o imbratisare, de o baie-n mare sau de-o drumetie in munti. Lumea asta de dincolo de casa. Lumea asta mare si frumoasa... La multi ani, copil solar, cu ochii ca cerul! Sa fii fericit!"

Modifică Setările