Vedete

Simona Gherghe, alături de bebeluşul ei, la două zile după ce a născut! Fotografia i-a emoţionat pe fani

Simona Gherghe, alături de bebeluşul ei, la două zile după ce a născut! Fotografia i-a emoţionat pe fani camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

09 mai 2019 a fost o zi importantă şi plină de fericire pentru Simona Gherghe: prezentatoarea de la Antena 1 a devenit mamă pentru a doua oară, după ce l-a adus pe lume pe Vlad.

„Dragul nostru Vlad Ioan, ţi-ai ales o zi frumoasă, 9 mai, ziua Europei, de-acum şi a ta. Ai ţipat hotărât şi ai luat prima notă de 10 din viaţa ta! Mami, tati şi Ana te iubesc şi îţi mulţumesc pentru faptul că ai venit să ne-ntregeşti! Asta e fericirea“, scria Simona Gherghe pe Facebook la o zi după ce a născut.

Acum, prezentatoarea de la Antena 1 a postat pe celebra reţea de socializare o nouă fotografie în care apare alături de bebeluşul ei şi de doamna doctor care a ajutat-o să nască, ţinând să precizeze în descriere că fotografia a fost făcută a doua zi după ce a născut, pe 11 mai. La doar o oră după ce a fost postată pe Facebook, imaginea avea deja 5.000 de like-uri, peste 200 de comentarii şi zeci de share-uri.

Modifică Setările