News

Simona Gherghe, despre pastilele de slăbit. Vedeta a fost la un pas de atac cerebral

Simona Gherghe, despre pastilele de slăbit. Vedeta a fost la un pas de atac cerebral

Simona Gherghe a povestit că în urmă cu 8 ani a avut probleme serioase de sănătate din cauza unor pastile de slăbit. Nu le recomandă nimănui! 

Şi-a dorit să fie mai slabă, să mai scape de câteva kilograme, însă şi-a pus sănătatea în pericol. În urmă cu opt ani de zile, Simona Gherghe a început să ia pastile de slăbit. Habar nu avea cât de rău o să îi facă acestea. A fost la un pas de atac celebral. Prezentatoarea a povestit acum prin ce a trecut: 

„Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există aşa ceva, nu luaţi pastile de slăbit!", a declarat vedeta la Antena 3.

Simona Gherghe a mai amintit că nu s-ar asocia niciodată cu acest gen de reclame şi că nu va recomanda niciodată un produs pe care nu îl testează înainte sau pe care nu îl foloseşte.

„Poate oamenii nu ştiu că poţi să păţeşti aşa ceva. Nu vreau să învinovăţesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt şi mulţi oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credinţă. În ceea ce mă priveşte pe mine, am o comunitate mare şi puternică. Pe Instagram şi pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni şi aş vrea să-i asigur că niciodată nu m-aş asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine şi pentru familia mea, doar pentru bani! N-aş face în veci asta!", a mai precizat vedeta. 

FOTO: Facebook