News

Simona Gherghe e însărcinată!

Simona Gherghe e însărcinată!

Frumoasa prezentatoare TV trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei! Simona Gherghe este însărcinată, ea şi iubitul ei, Răzvan Săndulescu (41 de ani), urmând să devină părinţi pentru prima oară. Simona şi Răzvan vor deveni părinţi De câteva zile se tot zvonea că Simona ar fi însărcinată! Din fericire, zvonurile s-au adeverit în acest caz, iar cea care a confirmat această veste bună a fost tocmai viitoarea mămică. Aceasta a dezvăluit pe pagina ei de Facebook că este însărcinată şi ca va naşte în luna iunie. „Suntem pregătiţi! #vinebebe #diniunie3 #ceamaifrumoasăaşteptare”, a scris Simona în dreptul unei fotografii în care apare ţinând o suzetă în mână. Simona va naşte în luna iunie Evident, după acest anunţ, fanii internauţi s-au grăbit s-o felicite pe viitoarea mămică şi să le ureze viitorilor părinţi toate cele bune.

Amintim că Simona a vorbit şi-n trecut despre ideea întemeierii unei familii, menţionând, însă, că pasul îl va face atunci când va simţi că e pregătită. „Îmi doresc foarte mult o familie şi un copil, însă toate la timpul lor”, spunea în urmă cu ceva timp prezentatoarea.

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu, de profesie consultant politic, trăiesc o poveste de iubire de mai bine de trei ani.