Vedete

Simona Gherghe, îngrozită de crimele din Caracal: „Nu te simţi în siguranţă în ţara asta“

Simona Gherghe, îngrozită de crimele din Caracal: „Nu te simţi în siguranţă în ţara asta“

Întreaga ţară este îngrozită, de aproximativ o săptămână, de evenimentele care s-au întâmplat la Caracal, acolo unde se presupune că două fete, Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, şi Luiza Melencu, de 18 ani, au fost răpite, sechestrate, violate şi ucise cu sânge rece de Gheorghe Dincă, un bărbat în vârstă de 66 de ani.

În ultimele zile, în presă au apărut informaţii potrivit cărora este posibil ca bărbatul să nu le fi ucis pe fete, ci că el face parte dintr-o reţea de traficanţi de carne vie, astfel că Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu ar putea fi în viaţă, însă ţinute în captivitate în ţară sau în străinătate.

Pe marginea acestui subiect şi-au dat cu părerea şi vedetele din ţara noastră, una dintre aceastea fiind Simona Gherghe, care le-a dezvăluit jurnaliştilor de la WOWbiz că nu poate urmări subiectul în totalitate şi că nu se simte în siguranţă în România.

Iată mai jos ce a spus Simona Gherghe:

„Priveşti situaţia de la Caracal, care a tulburat o ţară întreagă, şi te gândeşti inevitabil la viaţa ta. Te duci acasă, vezi că ai tăi sunt bine şi te gândeşti că acest lucru este cel mai important, să fie sănătoşi şi nu îţi mai trebuie nimic altceva. Nici nu vreau să mă gândesc la bieţii părinţi ai adolescentelor dispărute. Te rog să mă crezi că nu pot să văd o ştire pe marginea acestui subiect până la capăt, cum se zice cap–coadă, nu pot să o văd, mi se pare îngrozitor ce s-a întâmplat, absolut îngrozitor. De aceea, am evitat să mă uit zilele acestea la televizor, pentru că mă încarcă foarte tare, pentru că, aşa cum spuneam, mă uit la copiii mei şi vreau să mă gândesc că sunt bine şi nu li se poate întâmpla nimic rău niciodată. Este înfiorător că  aşa ceva există în zilele noastre, Doamne.. ai senzaţia că în 30 de ani nu s-a schimbat nimic în România, că nu te simţi în siguranţă în ţara asta“