News

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu aniversează trei ani de la căsătorie

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu aniversează trei ani de la căsătorie

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu deveneau în urmă cu trei ani o familie.  

Pe atunci, prezentatoarea Tv era însărcinată în opt luni, aşa că momentul de la starea civilă a fost trăit la cote maxime. Astăzi, prezentatoarea şi-a amintit cum a debutat viaţa lor împreună.  „Trei ani de la momentul în care am crezut că o să nasc la Starea Civilă, de la atâtea emoţii”, a scris Simona pe o reţea de socializare.

Răzvan Săndulescu a reuşit să câştige inima Simonei, dar şi pe cea a soacrei, despre care spune că e o binecuvântare. "Nu ştiu cum e la alţii, dar eu am un noroc mai mare chiar şi decât PSD care a plecat de la guvernare cu 2-3 luni înainte de pandemie, după 8 ani de guvernare (cu tot cu Cioloş, că tot ei au fost şi atunci). Să rămâi în carantină cu mama soţiei este poate mai rău decât Covidul însuşi pentru 99, 99 la sută dintre soţi, dar eu am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi, de mai multe ori în ultimii trei ani. Eu sigur. Mulţumim Silvia Gherghe. Nu am un motiv anume să scriu asta, doar voiam să mă laud'', a mărturisit Răzvan.

Simona Gherghe şi Răzvan Săndulescu sunt împreună de şapte ani şi au împreună doi copii, pe Ana Georgia şi pe Vlad Ioan.

 

 

Modifică Setările