News

Simona Halep, alături de Gică Hagi şi Andreea Marin la DISKOteka Festival? Vedetele se regăsesc pe lista de invitaţi speciali

Simona Halep, alături de Gică Hagi şi Andreea Marin la DISKOteka Festival? Vedetele se regăsesc pe lista de invitaţi speciali

După Gheorghe Hagi, o altă legendă românească a fost invitată să se distreze în cele trei zile de DISKOteka, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara.

Simona Halep, în prezent numărul 3 în lume  conform clasamentului oficial WTA, se află zilele acestea în Italia, unde participă la turneul Internazionali BNL d`Italia. Ieri, Simona a fost prezentă la un eveniment în cadrul căruia a primit de la organizatorii DISKOteka invitaţia de a participa la cel mai mare festival de muzică eurodance din Europa.

„Sperăm să o avem pe Simona prezentă în loja VIP între 31 mai şi 2 iunie, la DISKOteka Festival. Ne-ar face mare plăcere să se distreze împreună cu celelelalte celebrităţi care au confirmat prezenţa, deşi ştim că are un program foarte încărcat şi este mereu plecată la turnee, acolo unde ne reprezintă cu mândrie pe toţi“, au transmis organizatorii DISKOteka.

 Cum ar putea petrece Simona Halep în gradenele VIP 

O serie de vedete au confirmat deja prezenţa la cel mai mare festival de muzică eurodance din Europa. Gheorghe Hagi, Raluka, Jo, Noaptea Târziu, Ana Baniciu, dar şi Andreea Marin sunt doar câteva dintre numele mari aşteptate la Timişoara între 31 mai şi 2 Iunie.  Simona Halep s-ar putea alătura astfel celebrităţilor ce îşi vor găsi locul în gradenele rezervate celor cu abonamente VIP Gold.