News

Simona Halep, alături de iubitul ei la Cotroceni! Iată cum s-au prezentat cei doi în faţa preşedintelui

Simona Halep, alături de iubitul ei la Cotroceni! Iată cum s-au prezentat cei doi în faţa preşedintelui camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Simona Halep scrie istorie pentru România, iar cea mai recentă victorie a ei, cea de la Wimbledon, l-a făcut pe preşedintele Klaus Iohannis să o invite la Palatul Cotroceni pentru a-i oferi Ordinul Naţional „Steaua României“ în grad de Cavaler.

Marea noastră campioană a mers la Cotroceni însoţită de echipa ei, de părinţi, de apropiaţi, dar şi de iubitul ei, Toni Iuruc, care i-a stat alături Simonei Halep aproape non-stop, iar atunci când nu se afla lângă ea, acesta stărea alături de părinţii sportivei.

Presa a scris pe larg, în ultimele săptămâni, despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, acesta ajungând în centrul atenţiei imediat după finala de la Wimbledon.

„Avem în faţa noastră o mare campioană. A oferit românilor o mare bucurie, dar şi un exemplu. Îi oferim cea mai înaltă distincţie pentru trofeul de la Wimbledon, dar şi pentru parcursul de acum. Aţi scris o pagină de istorie în doar 55 de minute. Aţi reuşit să deveniţi prima jucătoare de tenis din România care deţine acest titlu. Vă felicit. A fost mai mult decât un meci. A fost o dovadă de concentrare. Aţi demonstrat că prin efort şi pasiune se pot obţine rezultate deosebite. Vă mulţumesc pentru modul în care promovaţi România. Suntem o luptătoare şi refuzaţi să vă daţi bătută. Prin tenisul pe care-l practică, inspiră milioane de oameni. Şi ajunge la inimile copiilor. Reprezintă un foarte serios model pentru tânără generaţie. Dragă Simona, performanţa vă aparţine în toatalitate familiei şi dumneavoastră. De azi înainte, când spui Simona Halep, spui România. Vă mulţumesc“, a spus Klaus Iohannis.

Gurile rele însă au pus-o la zid pe Simona Halep pentru ţinuta aleasă, existând internauţi care au afirmat că sportiva a încălcat protocolul şi că trebuia să poarte o fustă mai lunugă sau pantaloni, fiind interzis să apari la o astfel de întâlnire cu o fustă scurtă, care se termină deasupra genunchilor.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Foto: capturi GSP, presidency.ro