News

Simona Halep împlineşte azi 30 de ani. Ce surpriză i-a făcut soţul, Toni Iuruc

Simona Halep împlineşte azi 30 de ani. Ce surpriză i-a făcut soţul, Toni Iuruc camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Marea tenismenă împlineşte astăzi 30 de ani, iar soţul său i-a făcut o surpriză minunată.

La două săptămâni de la căsătorie, Simona a fost plăcut surprinsă de Toni, primul om care a felicitat-o cu ocazia zilei sale de naştere şi care i-a umplut camera de flori.

Fericită, Simona a pozat superbul gest şi fiecare buchet în parte. Fotografiile le-a urcat în secţiunea Instastory, unde există mai multe mesaje de felicitare.

Simona Halep trăieşte o poveste de iubire cu Toni Iuruc de aproximativ doi ani şi el este bărbatul cu care marea campioană a ales ”să se aşeze la casa sa.” Totodată, tenismena a luat numele soţului său, astfel că acum în buletin va fi Simona Halep-Iuruc.

Cei doi s-au căsătorit la Constanţa, iar Simona a radiat de fericire în ziua nunţii, unde i-au fost alături familia şi prietenii. Îndrăgostiţii au plecat apoi în luna de miere în Turcia, iar recent sportiva a ales să încheie colaborarea cu antrenorul său Darren Cahill, decizie pe care ea însăşi a anunţat-o pe reţelele de socializare. "După 6 ani minunaţi în care am lucrat împreună, Darren Cahill şi cu mine am decis că este momentul să punem capăt relaţiei noastre profesionale. Mulţumesc, D, pentru tot, pentru că m-ai făcut să fiu o jucătoare de tenis mai bună, dar şi o persoană mai bună.", a scris Simona Halep, pe Twitter.

Simona, care ocupă acum locul 11 WTA, spune că vrea să mai joace tenis de performanţă încă 2-3 ani şi că şi-ar dori să ajungă din nou în topul primelor 10 jucătoare ale lumii.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările