News

Simona Halep neagă că s-ar fi logodit cu Toni Iuruc: "Zvonurile legate de viaţa mea privată sunt incorecte şi dezamăgitoare"

Simona Halep neagă că s-ar fi logodit cu Toni Iuruc: "Zvonurile legate de viaţa mea privată sunt incorecte şi dezamăgitoare"

Campioana de 28 de ani a ţinut să se adreseze publicului ei şi să infirme zvonurile apărute în presa sportivă în timpul weekendului, conform cărora ea s-ar fi logodit cu Toni Iuruc şi ar fi sărbătorit deja logodna secretă sămbătă seara, în Mamaia.

”Contrar ştirilor apărute în presa din România, am vrut să anunţ că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunţii. Apreciez că duc o viaţă care mă aduce în atenţia publicului, însă zvonurile legate de viaţa mea privată sunt incorecte şi dezamăgitoare, aşa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false. Mă voi asigura că voi împărtăşi toate veştile bune cu voi în ceea ce priveşte o viitoare logodnă! Vă mulţumesc pentru suport, Simo", a menţionat, pe Facebook, Simona Halep.

Presa sportivă din România a publicat, în cursul zilei de duminică, ştirea conform căreia Simona Halep a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Toni Iuruc, iar petrecerea de logodnă a celor doi îndrăgostiţi ar fi avut loc sâmbătă seara, într-un club din Mamaia.

Informaţiile cu privire la logodna tenismenei de top au fost divulgate de jurnalistul Decebal Rădulescu, pe pagina sa de Facebook, şi preluate de toată presa sportivă. Acesta ne-a făcut cunoscute următoarele: „Totul a fost ţinut strict secret. În tradiţia machidonilor, evenimentului de acest gen i se mai spune: «se dă semnul». Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul şi a cerut-o ca soţie pe Simona tatălui ei, Stere Halep. Petrecerea se desfăşoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmuleţe pe reţelele de socializare”, a scris Decebal Rădulescu în spaţiul online.

După publicarea ştirii legate de petrecere de logodnă, gsp.ro şi alte publicaţii sportive au scris, conform informaţiilor deţinute de ei, că nunta celor doi logodnici va avea loc cel mai probabil anul viitor, după ultimul mare Grand Slam din 2020 al campioanei române.

Toni Iuruc are deja două mariaje la activ, iar Simona Halep a apărut, prima dată, în compania milionarului machidon după finala câştigată la Wimbledon.

foto - Profimedia, Facebook

Modifică Setările