News

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid: "Mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă"

Simona Halep s-a vaccinat anti-Covid: "Mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă"

A avut coronavirus, s-a vindecat, iar acum a făcut vaccinul împotriva coronavirusului! Cum se simte Simona Halep?

Simona Halep a mers azi, 24 februarie, la Institutul Cantacuzino pentru a face vaccinul împotriva coronavirusului. Sportiva e mai liniştită acum, se simte în siguranţă. Cu toate acestea, Simona a declarat că în continuare o să fie precaută. 

"Mă simt bine, am avut un pic de emoţii. Îmi doream să mă vaccinez, am venit cu sufletul deschis şi sunt foarte bine acum. Am făcut vaccinul Pfizer. Consider că acest vaccin este spre binele tuturor, de aceea am ales să-l fac. Sper să se vaccineze cât mai mulţi oameni. S-au ocupat foarte bine de mine, le mulţumesc.

Trebuie să fac şi rapelul, mă linişteşte acest lucru, sunt mai în siguranţă după acest vaccin. Dar o să fiu în continuare extrem de precaută. Dacă e singura cale să scăpăm de pandemie, e bine să faci vaccinul. Sper să nu am deloc reacţii adverse", a spus Simona Halep, după ieşirea de la Institutul Cantacuzino.

Simona Halep a avut coronavirus

La sfârşitul lunii octombrie, Simona Halep a făcut anunţul: a fost testată pozitiv cu coronavirus. ”Salutare tuturor, vreau să anunţ că am fost testată pozitiv cu Covid-19. M-am autoizolat acasă şi recuperarea merge bine, cu simptome uşoare. Mă simt bine... vom trece cu bine prin asta împreună”, a spus Simona pe pagina sa de Twitter.

Foto: Profimedia, Captură DIGI 24

Modifică Setările