News

Simona Halep, surprinsă pe o plajă exotică după Turneul Campioanelor! Iată cum arată în costum de baie

Simona Halep, surprinsă pe o plajă exotică după Turneul Campioanelor! Iată cum arată în costum de baie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

În urmă cu doar câteva zile s-a încheiat Turneul Campioanelor, competiţie la care a participat şi Simona Halep, dar pe care a părăsit-o încă din faza grupelor.

Imediat după ce a plecat de la Turneul Campioanelor, Simona Halep a intrat în vacanţă şi s-a fotografiat pe o plajă exotică, postând pe reţelele de socializare mai multe imagini în care apare în costum de baie.

„Se pune praful pe încă un an. Multe mulţumiri echipei mele, familiei, prietenilor şi fanilor. A fost un an plin cu amintiri grozave, cu un vis care a devenit realitate la cel mai frumos turneu de tenis din lume, Wimbledon, şi cu faptul că am terminat în top 4 pentru al şaselea an la rând. Şi acum să primim anul 2020 cu un zâmbet uriaş, pentru că Darren Cahill s-a întors în echipa mea. Dar întâi vacanţă! Mulţumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill“, a scris Simona Halep în dreptul unei fotografii care a strâns aproape 150.000 de like-uri în mai puţin de 24 de ore.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările