Vedete

Simona Halep trece prin momente grele! Sportiva este nevoită să-şi întrerupă cariera

Simona Halep trece prin momente grele! Sportiva este nevoită să-şi întrerupă cariera

Simona Halep, una dintre cele mai iubite sportive din ţara noastră, care traversa cea mai bună perioadă a carierei, trece prin momente grele.

În ultimele luni, Simona Halep a avut probleme de sănătate şi a trebuit să se retragă de la turneul de la Beijing din cauza unei accidentări la spate, iar doctorii i-au dat o veste teribilă numărului 1 mondial.

Potrivit site-urilor gsp.ro şi digisport.ro, Simona Halep are hernie de disc, din această cauză sportiva fiind nevoită să renunţe pentru moment la tenis. Anunţul a fost făcut chiar de româncă, pe pagina ei de Twitter.

„Salutare tuturor. Vreau să ofer un scurt update cu privire la starea mea de sănătate. Am făcut un RMN la spate şi am descoperit că am hernie de disc. Voi discuta cu doctorii în zilele următoare şi voi reveni cu update-uri. Mulţumesc tuturor pentru suport“, a spus Simona Halep.

Din câte se pare, hernia de disc necesită un tratament pe termen lung sau o intervenţie chirurgicală, iar perioada de recuperare este de cel puţin două luni, astfel că Simona Halep ar putea rata cel puţin două turnee: unul de la Moscova şi Turneul Campioanelor de la Singapore.

Modifică Setările