Lifestyle

Simona Opriş a decorat cu mii de flori din hârtie platoul "Teo Show"

Simona Opriş a decorat cu mii de flori din hârtie platoul "Teo Show"

La aniversarea de 11 ani a Kanal D, platoul emisiunii lui Teo Trandafir a fost inundat de o mare florală creată de paper flower designerul Simona Opriş.

Simona Opriş, paper flower designer, a decorat cu mii de flori din hârtie platoul "Teo Show" pe 1 martie, la aniversarea a 11 ani Kanal D: „Am vrut pentru aceasta zi cu dublă semnificaţie, 1 martie şi ziua Kanal D, să creăm un decor de basm şi să aducem atât în platoul de la Teo Show, cât şi în casele oamenilor, primăvara… pentru că tot se lăsa aşteptată! Pentru aniversarea de 11 ani a postului Kanal D, ediţia de la "Teo Show" trebuia să fie una înfloritoare, aşa că am adus mii de flori în platou şi am personalizat întregul decor cu cifra 11 înaltă de aproximativ 2 metri şi cu o lăţime de 1 metru”, a mărturisit aceasta.

Simona Opriş, împreună cu echipa Paper Flowers, a încărcat cu flori de hârtie şi mătase pereţii şi, pe lângă scoica-leagăn, bicicleta înflorată şi cireşul japonez, au adus cel mai mare decor care există în acest moment în România, la Hala cu Flori, caleaşca cu flori, de dimensiuni impresionante, 4 metri lungime şi 2,7 înălţime.

„În sfârşit, pot să mă urc în caleaşca pe care am visat-o toată viaţa mea, o caleaşcă de prinţesă, plină cu flori care nu mor, flori de hârtie şi mătase, pe care le-aş alege fără îndoială dacă m-aş mai căsători încă o dată”, a declarat încântată Teo Trandafir.

Simona a povestit la "Teo Show" cum a început această poveste şi cât de uşor de realizat sunt decorurile cu flori de hârtie, indiferent de amploarea dorită. „Paper Flowers a început acum 7 ani de la o bucată de hârtie, o foarfecă şi un vis. A fost un drum anevoios, dar şi frumos, un drum care a început în străinătate şi a continuat cu succes şi în România”, a adăugat Simona Opriş.

În 2017, dorinţa de-a oferi decoruri spectaculoase şi pasiunea pentru ceea ce face a inspirat-o pe Simona să lanseze un loc inedit şi spectaculos, singurul de acest fel din România.

“Aşa a luat naştere Hala cu Flori, locul care poate susţine cu succes atât vizual, cât şi ca dimensiune un shooting bridal, o lansare sau orice alt eveniment. Mi-am dorit un spaţiu unic, un spaţiu care să ne definească, o bază pentru fotografii de nuntă, un showroom pentru decorurile noastre cu flori de hârtie, un loc în care oricine intra să se încarce cu energie pozitivă”, a adăugat Simona.

Modifică Setările