Vedete

Simona Pătruleasa arată incredibil în costumul de baie. Uite cum şi-a pregătit silueta pentru plajă FOTO

Simona Pătruleasa arată incredibil în costumul de baie. Uite cum şi-a pregătit silueta pentru plajă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, dar nu lasă totul pe seama moştenirii genetice. Căci silueta perfectă cu antrenamente la sală se întreţine!

La final de iunie, Simona Pătruleasa a plecat cu familia în vacanţă la mare, aşa că s-a pregătit din timp pentru ca fanii ei să nu fie dezamăgiţi de fotografiile de pe litoral. 

Pentru a trece cu brio proba costumului de baie, Simona Pătruleasa n-a lăsat totul pe seama bunei sale moşteniri genetice şi a adoptat un program intens de pregătire sportivă.

Vedeta Kanal D face săptămânal câte 2 antrenamente din Programul Intense Body Change şi o şedinţă 1 la 1 cu Alex Valah în sala de forţă. Mai mult, înainte de concediu, a urmat o dietă personalizată, creată special pentru obiectivul ei, acela de-a pierde 3 kilograme şi de a-şi remodela corpul. Obiectivul final a fost acela de a ajunge la procentul de body fat de 16-18% şi de a mai acumula 2-3 kilograme de masă corporală.

“Antrenamentele Simonei au fost create atât pentru a creşte forţa şi rezistenţa, dar şi pentru a fi mai funcţională în viaţă de zi cu zi. Ştim doar că are o fetiţă mare şi va trebui să o ducă în braţe în vacanţe, aşa că trebuie să o facem puternică şi rezistentă", ne-a spus antrenorul său, Alex Valah.

"Simona este foarte ambiţioasă, nu s-a plâns că i-a fost greu şi a fost foarte motivată să îşi atingă obiectivul. Aşa că la antrenamente s-a autodepăşit zi de zi”, mai spune Alex Valah despre Simona. 

Care a fost dieta pe care a ţinut-o Simona Pătruleasa înainte de concediu? "A avut 5 mese, 3 principale şi 2 gustări, în nici un caz nu s-a înfometat. Noi trebuie să alimentăm corpul să reziste la viaţă de zi cu zi, antrenamente cât şi pentru  maratoanele pe care le face Simona în redacţia Kanal D, când prezintă şi pregăteşte Ştirile." Alimentul nelipsit a fost ananasul, pe care Simona l-a consumat şi în vacanţă.

Totodată, ea a profitat de orele petrecute la piscină pentru a face aqua gym, pentru a-şi menţine corpul tonifiat. (vezi şi galeria foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Program de sport şi in vacanta!🌴🌞🏊‍♀️

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof) on

Modifică Setările