News

Simona Secrier, aniversare fără Mihai Constantinescu: "El îmi făcea surprize în fiecare zi"

Simona Secrier, aniversare fără Mihai Constantinescu: "El îmi făcea surprize în fiecare zi"

E singură de când l-a pierdut pe Mihai Constantinescu şi la fel a fost şi ieri, de ziua ei. Simona Secrier recunoaşte că această perioadă avea o cu totul altă însemnătate când îl avea aproape pe omul iubit.

„Nu prea îmi place să petrec, că îmbătrânesc. Dar ăsta e cursul vieţii. Încerc să fiu într-un echilibru şi să păstrez o armonie cu mine şi cei din jurul meu. Eu şi Mihai nu petreceam singuri niciodată, eram mereu cu prietenii. De obicei plecam din Bucureşti. Mergeam foarte des la Răşnov, ne plăcea acea zonă. Eram doar noi şi vreo 10-15 prieteni”, a povestit Simona la Antena Stars.

Artista duce dorul zilelelor persecute alături de Mihai Constantinescu.

„El îmi făcea surprize în fiecare zi, nu trebuia să fie ziua mea ca să îmi cumpere un cadou. Îi plăcea să se plinbe foarte mult prin mall-uri. Avea gusturi foarte bune. Acum petrec singură, eu şi cu pisicuţa mea. Din cauza situaţiei nu mă pot vedea cu prietenii, dar am primit o sumedenie de mesaje. A trecut repede ziua că am tot vorbit la telefon. Îmi doresc să fiu sănătoasă, atât eu, cât şi familia mea şi prietenii mei”, a mai adăugat Simona Secrier.

 

Modifică Setările