News

Simona Semen şi Alin Galatescu îşi cresc fiica în culisele prezentărilor de modă

Simona Semen şi Alin Galatescu îşi cresc fiica în culisele prezentărilor de modă

Analistul de modă şi designerul vestimentar se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiica lor, Elida, pe care o iau cu ei peste tot.

Alin Galatescu Simona Semen Elida Elena

La un an şi două luni, Elida este deja o mică vedetă. Şi asta pentru că celebrii ei părinţi, Simona Semen şi Alin Gălăţescu, o iau peste tot cu ei, atât în vacanţe cât şi la evenimentele la care ei participă frecvent, în lumea modei. Aşa se face că micuţa a zburat deja de peste 20 de ori cu avionul.

"A fost şi afară. Am fost în Grecia cu ea chiar în prima vară a existenţei ei, a fost la Paris pentru prima oară la show-uri, acum urmează să meargă din nou la Paris - eu mă duc la show-uri înainte şi o să vină şi ea. S-ar putea să facem un weekend împreună cu Lora, ea şi Simona câştigând acel concurs al revistei OK şi atunci vor avea un weekend împreună cu Lora şi cu viitorul ei soţ - cu care suntem şi buni prieteni. Lora e un personaj pe care-l admirăm foarte mult şi de care suntem apropiaţi şi ea cu Simona s-au înţeles şi foarte bine stilistic", a dezvăluit Alin Gălăţescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Alin Galatescu si Simona Semen Elida Teo Show

Şi la capitolul garderobă, Elida e o mică divă şi se poate mândri cu haine de creator, căci mămica Simona Semen are grijă de apariţiile ei vestimentare.

"O îmbracă mami, eu n-am niciun merit. Cel mult, mă mai întreabă din când în când asupra soluţiilor grafice, dar ea fiind designer ştie foarte bine", a spus Alin la Kanal D.

Elida Elena

"O îmbrăcăm cum ne place nouă, iar cumpărăturile le facem împreună. Contează să fie materiale bune pentru pielea ei, până la urmă, pentru că fiind bebeluş asta e cel mai important", a comentat şi Simona Semen la "Teo Show". "Ştii cât de greu se fac hainele pentru copii? I-am făcut, la un moment dat, o rochie şi un palton şi am muncit mai mult decât pentru o rochie de om mare. Sunt miniaturale, sunt foarte multe detalii, e greu să lucrezi pe lucruri atât de mici."

Cât despre personalitate, Alin ne asigură că fiica sa "e focalizată pe ceea ce vrea, ce îi place îi place până la încântare şi ne bucură foarte tare că am reuşit să facem nişte exerciţii de genul olfactiv, ceea ce e foarte greu să-i explici unui copil că nasul ăla, care încă nu poate să-l controleze şi care e un obiect enigmatic pentru ea, poate să aducă atâta bucurie. Noi avem colecţii întregi de parfumuri, prin natura meseriei, şi ne şi place să studiem zona asta, iar ea în momentul în care descoperă are o revelaţie întreagă şi se manifestă foarte tare".

Elida Elena Alin Galatescu