News

Simplitatea vieţii sănătoase

Simplitatea vieţii sănătoase camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

 Vine un moment când realizăm care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru noi. Ştim că succesul profesional este important, dar cum rămâne cu trăitul sănătos, pentru noi şi pentru cei dragi?

Din fericire, nu este nevoie să fii nutriţionist ca să mănânci sănătos. Sau sportiv de performanţă pentru a face mişcare. Sau să ai licenţă de antrenor pentru a-i încuraja pe cei dragi ţie să te urmeze.

Când vine vorba de mişcare, tot ce trebuie să faci este să renunţi la diversele scuze mici, la care cu toţii apelăm fără să ne dăm seama, pentru a nu face sport. Cum ar fi faptul că echipamentul tău preferat poate nu este curăţat. Poate crezi că nu ai timp să îţi speli hainele după sală şi să te şi odihneşti pentru o nouă zi la birou. Sau hainele celor mici pentru fotbal sunt murdare, nu ai timp suficient să le speli. Pentru toate acestea, Beko vine cu un răspuns simplu şi eficient, care valorifică tehnologia modernă.

AquaTech®, inovaţia Beko pentru maşini de spălat, înjumătăţeşte timpul de spălare şi oferă îngrijire dublă ţesăturilor*. Mai întâi, AquaTech® premixează detergentul cu apă, apoi pulverizează lichidul direct pe ţesătura textilelor. Curăţarea delicată şi în profunzime este asigurată de echilibrul pe care AquaTech® îl foloseşte între numărul redus de rotaţii ale tamburului maşinii de spălat şi puterea apei.

Ai un partener de încredere pe termen lung în ambiţia de a trăi sănătos. Maşinile de spălat Beko dispun de 5 ani garanţie produs şi 10 ani garanţie pentru Motorul ProSmart™, Inverter **.

Cu AquaTech®, scuzele dispar, iar tu ai toate condiţiile să trăieşti sănătos alături de cei dragi ţie. Află mai multe detalii pe www.beko.ro/aquatech/.

 

*Aprobat de laboratoare independente autorizate. Schimbările de durată a ciclurilor de spălare şi nivelul de protecţie a ţesăturilor variază în funcţie de programul selectat. Imaginea produsului este cu titlu e prezentare.

**De la data achiziţiei, cu condiţia înregistrării produsului în termen de 30 zile, la *9010 sau pe extragarantie.beko.ro. Campania 5 ani garanţie produs este valabilă în perioada 1 februarie 2021 – 31 ianuarie 2022. Campania 10 ani garanţie pentru motorul Pro Smart™ Inverter este valabilă pe toată durata comercializării produselor.

 

Comentarii

Modifică Setările